Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi bağlantı yeri sıcaklığı 95 derece oluyor. Ne demek bu?

Son düzenleyen: Moderatör: 

Bağlantı yeri sıcaklığı 95 derece
Herhalde yük altındayken oluyor. Hocam kasanın hava akışı nasıldır ve kasa nedir?
Hocam bağlantı yeri sıcaklığı normal. En fazla 110 derecede çalışabilir sıkıntı olmaz.
Normal. Eğer bir sıkıntı yoksa çözüm olarak işaretleyin.
Oyunda %100 yük altında oluyor Corsair Spec-Delta kullanıyorum.Bu değere Radeon Software den bakıyorsun büyük ihtimalle. Bağlantı yeri sıcaklığı normal sıcaklık gibi aynı şey 1 derece fark ediyor ikisi arası. 95 derece oyunda mi oluyor yoksa boşta mi ?
Ama yine de pek bilgim yok daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlık olur.
Bir de bu kartlarda zero dB teknolojisi var o yüzden ısınıyor ama sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum.
Oyunda %100 yük altında oluyor Corsair Spec-Delta kullanıyorum.
Ekran kartından ses geliyor ama bazen tis bir şekilde.Tamam hocam sıkıntı yok çözüm olarak benimkini yapmak için:
Eki Görüntüle 843329
Mesajın yanındaki yere basın tik olan.
O coil whine dır. Bir şey olmaz çünkü ekran kartı fanı hızını ayarladığın için seslidir. Çözüm olarak işaretleyin.Ekran kartından ses geliyor ama bazen tis bir şekilde.
O coil whine dır. Bir şey olmaz çünkü ekran kartı fanı hızını ayarladığın için seslidir. Çözüm olarak işaretleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.