Sapphire Pulse RX 5600 XT 11296-01-20G 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sıcaklık değerleri olarak eğer iyi soğutamazsan GTA 5 1080p/Full ayarlar 2 saat oynama sonucu 80 derece ve üstünü görebilirsin. Ancak iyi bir soğutma sağlarsan 75-76 arası değişkenlik gösterebilir.
(Bir kusurumuz varsa kusurabakmayın. Birsürü konuya cevap vermeye çalışıyoruz. Eğer yardımımız dokunduysa bir beğeniyi eksik görmeyin .
Sapphire, AMD ile işbirliğinde olan ve sadece AMD'ye modeller çıkartan bir markadır. AMD ekran kartlarında Sapphire'den soğutma ve malzeme kalitesi olarak korkma.
Sapphire 5700 XT Nitro kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Bilindik marka için konuşuyorum. XFX'i bilmiyorum. Ama içim elvermiyor önermeye açıkçası.
Sapphire, AMD ile işbirliğinde olan ve sadece AMD'ye modeller çıkartan bir markadır. AMD ekran kartlarında Sapphire'den soğutma ve malzeme kalitesi olarak korkma.
Sapphire 5700 XT Nitro kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Bilindik marka için konuşuyorum. XFX'i bilmiyorum. Ama içim elvermiyor önermeye açıkçası.
XFX aslında çok iyi bir marka. Radeon tarafınfa ASUS'dan daha iyi iş çıkarıyor. Ama biraz kalın yapıyorlar GPU'ları o sebeple hem anakart taşıyamıyabiliyor hem de ısınıyor.
Pulse modelini alırsan şöyle bir şey var. Nedense ne kadar ısınırsa ısınsın 1000 RPM'nin üstüne çıkmıyor fan hızları. Oyuna girdiğinizde manuel olarak arttırmanızı öneririm fan fızlarını.