Testing Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 83 3 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Azerbaycan'da yaşıyorum. Türkiye'den maalesef alamam. Aliexpress üzerinden bu ekran kartını almak istiyorum. Önerir misiniz? Bütçe: 650 TL. İşlemci: Ryzen 3 2200G. Anakart: B350 Mate. RAM 8 GB Kingston. Page Not Found - Aliexpress.com
Merhaba arkadaşlar. Azerbaycan'da yaşıyorum. Türkiye'den maalesef alamam. Aliexpress üzerinden bu ekran kartını almak istiyorum. Önerir misiniz? Bütçe: 650 TL. İşlemci: Ryzen 3 2200G. Anakart: B350 Mate. RAM 8 GB Kingston. Page Not Found - Aliexpress.com
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 3 Mayıs 2020 #2 Eğer mining yoksa alınabilir de Azerbeycan'da satan yok mu ikinci elden? Bir kontrol edin isterseniz.
Eğer mining yoksa alınabilir de Azerbeycan'da satan yok mu ikinci elden? Bir kontrol edin isterseniz.
KS KS Testing Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 83 3 Mayıs 2020 #3 Caner Uncu dedi: Eğer mining yoksa alınabilir de Azerbeycan'da satan yok mu ikinci elden? Bir kontrol edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Burada daha pahalı maalesef. "HDMI PCI-E X16 değil madencilik" yazmış
Caner Uncu dedi: Eğer mining yoksa alınabilir de Azerbeycan'da satan yok mu ikinci elden? Bir kontrol edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Burada daha pahalı maalesef. "HDMI PCI-E X16 değil madencilik" yazmış
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 3 Mayıs 2020 #4 Vallahi pek güven olmuyor açıkçası, maden yapılmadı yazıp madencilikte kullanan çok var. Yapılmadıysa, sorunsuzsa tercih edilebilir.
Vallahi pek güven olmuyor açıkçası, maden yapılmadı yazıp madencilikte kullanan çok var. Yapılmadıysa, sorunsuzsa tercih edilebilir.