Kapalı XFX RX 570 8 GB Ekran Kartı

Garanti belgeleri ve faturası var mı? Alıcı bir sorun yaşadığında nanakatolog sorun çıkartabilir herhangi bir satışa engel var mı?

@Sertaç Ƨarı S neden ters döndü hocam?
Kutusunun içinde garanti belgesi var. Kutu üstündeki etikette seri numarası falan da yazmakta. @Sertaç Ƨarı halen geri dönüş yapmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti belgesi artık pek bir anlam ifade etmiyor. Fatura ile belgelemek gerekiyor, ne zaman alındığını ki ona göre üretici bilsin kaç sene olacağını. Yani ikisi de olması gerekli diye biliyorum iyice araştırsın alacak olanlar.

Seri numaraları ile işlem yapılıyor diye biliyorum. Yani en azından ben sadece seri numarası ile işlem yapmıştım.

Seri numaraları ile işlem yapılıyor diye biliyorum. Yani en azından ben sadece seri numarası ile işlem yapmıştım.
Nasıl yapılacak üretici için mantıksız. Adam ürünü 2016'da üretmiş olsun. Rafta 1 yıl bekledi, 2017'de satıldı, eee satıldıktan sonra garanti başlaması gerekli. Öyle mantıksız olur. Ha garanti belgesine satıcı firma işliyor ise satıldığı tarihi kaşesi ile birlikte o zaman geçerli olur ama kimse öyle yapmıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…