XFX RX 570 8 GB Isınma Sorunu

kenbrick

Centipat
Yeni almış olduğum Casper Excalibur bilgisayarımda XFX'in RX570'i var fakat aldığımdan beri bir ısınma sorunu yaşıyorum. Oyunlarda FPS gayet iyi ve akıcı fakat birçok basit oyunda bile 80 dereceyi görüyor. Fanları hızlandırsam bile çok bir şey değişmiyor. Teknik servise de götürdüm fakat bir arıza çıkmadı. XFX RX570 diğer RX570 modellerine göre çok daha ucuz XFX mi sorunlu bir marka acaba aranızda başka XFX ekran kartı kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Termal macun tabakasını çok kalın sürmüş olabilirsin.
Vidaların tam sıkılı olduğundan emin ol, metal blok ile GPU arasında boşluk olmasın. Yakın zamanda termal pad değişimi yaptıysan, termal pad kalın gelmiş olabilir bu nedenle arada boşluk kalmış olabilir.

Neden hazır markalı sistem aldın? Aile baskısı ise eyvallah. Ancak kendi hür iraden ile aldıysan kendini sorgulaman lazım. Fanı temizle dahi desek garanti dışı kalacak bilgisayar komple.

Oturduğun yeri bilmiyorum ancak hem herkesin dedi gibi aşırı bir sıcaklık değil aynı zamanda Ankara'dayım ve 38 dereceyi gördük. Ben dayanmıyorum pc nasıl dayansın.

Neden hazır markalı sistem aldın? Aile baskısı ise eyvallah. Ancak kendi hür iraden ile aldıysan kendini sorgulaman lazım. Fanı temizle dahi desek garanti dışı kalacak bilgisayar komple.
Toplama sistem almanın daha avantajlı olduğunun bende farkındayım ancak toplama sistemlerde çok fazla taksitlendirme olmadığından ailem izin vermedi.
Oturduğun yeri bilmiyorum ancak hem herkesin dedi gibi aşırı bir sıcaklık değil aynı zamanda Ankara'dayım ve 38 dereceyi gördük. Ben dayanmıyorum pc nasıl dayansın.
Antalya'dayım 40 dereceyi gördük :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı