- Makaleler
- 4
Çabuk koş uç, o dolandırıcı adı Gökhan İncesu değil mi? Bulaşma bu adama profilindeki GTX 970 ilanını görürsün zaten. Kimse o fiyata satmaz.Bankayı arıyorum.
Çabuk koş uç, o dolandırıcı adı Gökhan İncesu değil mi? Bulaşma bu adama profilindeki GTX 970 ilanını görürsün zaten. Kimse o fiyata satmaz.Bankayı arıyorum.
Hayretler içinde okuyorum konuyu siz nerden anladınız tanıyor musunuz ?Çabuk koş uç, o dolandırıcı adı Gökhan İncesu değil mi?
Dolandırıcı bulaşma sakın. Konumu İstanbul girip veya Ankara girip ben İzmirdeyim ben Konyadayım diyen biri dolandırıcıdır. Çabuk işlemi iptal et.Hayır Mehmet soyadını unuttum.
Letgo'da tüm dolandırcıların istihbaratı elimde mevcut. 1 saat sonra kanıtları atacağım.Hayretler içinde okuyorum konuyu siz nerden anladınız tanıyor musunuz ?
Bende bir de 250 TL olur mu yazdım olur yazmış var karaktersiz köpek banka işlemlerine devam ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.