- Makaleler
- 4
Mining kart bile o fiyata satılmaz, dolandırıcı olduğu çok belli.İptal et. O fiyata RX550 zor bulunuyor. Ya miningden ömrü bitti onun ya da... Alma işte.
Mining kart bile o fiyata satılmaz, dolandırıcı olduğu çok belli.İptal et. O fiyata RX550 zor bulunuyor. Ya miningden ömrü bitti onun ya da... Alma işte.
Sanmıyorum gerçek kimliği bile belli değildir.Müşteri Hizmetleri ile görüşüp iptal ettirmesi şart.Adama spam yapalım toplu olarak dava açacağız diye etkili olur mu?
Bekliyoruz.Umarım mağdur olmazsınız.Başka garanti hesabıma aldım paramı müşteri hizmetlerine birazdan ulaşıp durumu anlatacağım size WhatsApp'dan olan görüntüleri de atarım olay biterse.
Küfür etti mi bari sana? Genelde çok küfürbazdır bu.Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iptal ettim ulaştım hatta ayrı bir konu açıcağım oraya resimler yükliyeceğim linkini buraya atarım. Siz olmasanız dolandırılcaktım.
Küfür etti mi bari sana? Genelde çok küfürbazdır bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.