XFX RX 580/5500XT Nasıldır?

Toplanır ama ekran kartı olarak 1660S modeline düşmek gerekir. İşlemci olarak da R5 1600AF modeline düşürülmesi gerek. Mümkünse 200TL ekleyip sistemin temelini sağlam atın. Depolama eklemek ilerde çok kolay oluyor ama ekran kartı gibi parçalar değişince büyük masraflar çıkıyor.

Yok hiç mümkün değil dersen attığım sistemi özelleştirerek işlemciyi 1600 AF yap, ekran kartını 1660S yap. 1TB boyutunda da HDD ekle. İstersen SSD modelini 480GB SATA yapabilirsin ama bence 256GB M2 olarak kalsın.
Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum fakat bir sorum var, bu kasanın adı mini olarak geçiyor kasanın boyutu mid tower'lara göre küçük mü? ve bu küçüklük soğutmaya bir etki bırakır mı?
 
Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum fakat bir sorum var, bu kasanın adı mini olarak geçiyor kasanın boyutu mid tower'lara göre küçük mü? ve bu küçüklük soğutmaya bir etki bırakır mı?
Evet normal kasalara göre küçük. 4 fanlı ve önü tamamen açık bir model olduğu için soğutmada sorun çıkartmaz.
 
Parasi olmayabilir 5800 lirasi varmis ama ben beklemez siparis verirdim. Burasi Türkiye teknobiyotik sekmesinden technopata gecerken fiyat artiyor :(
Para nakit olarak duruyor yarın karta yükleyip alacağım :D dediğiniz doğru bu arada 2.5 ay önce 4k'ya topladığım sistem şimdi 5.5K olmuş.
 
Hayır hiçbir sakıncası yok. 3 sene nvdia 3 senedir ve halen amd kullanmaktayım. Bu son üç senede yemediğim mavi ekran görmediğim hata kalmadı. Şimdi burada gelip , yok düzgün kullansaydın yok şunu yapsaydın demeyin. Benim kullandığım şeyi benden iyi bilemezsiniz gayet iyi kullandım. Burada hiçbir markanın fanboyluğunu yapmıyorum. İlla sorun yaşamayanlar vardır. Fakat amd ekran kartlarında yazılımsal sıkıntılar çok büyük. Xfx ise gereksiz yere ısınıyor bizzat kendim kullanıyorum. Kafam rahat olsun dedim amd aldım maalesef hata yaptım durmadan elim ayağım kasılıyor sitresten.
Aynen öyle hocam XFX RX 590 kullanıcısı olarak size katılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı