XFX RX 580 GTS vs Gigabyte Aorus RX 580

Hangisi daha iyi?

• XFX

Oy: 1 5,6%
  • Gigabyte

Oy: 17 94,4%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Neden @Ali Güngör ve @Recep Baltaş hocaların yorumların tersini söylüyorsunuz hep? Adamlar bilgisayarı sizin veya bizim çoğu kişinin yüzlerce kat daha iyisini biliyor. Isınmayı nasıl açıkladığını görünce hayrete düşmüştüm. Siz ise derece veya FPS'e bakarak konuşuyorsunuz. Adamlar önermiyorsa bir bildikleri vardır. Keşke bu konuda açıklayıcı bir yorum yapsalar...
HOF da güzel gözüküyor ama :).

Ekran kartı konusu görünce "Hemen girip en ucuzunu al diyim" diye uğraşan bir kitle var. Abi açıkla desen açıklamanız yok. İlla ki bir fark var ki Msi Asus daha pahalı satıyor. Marka isim hakkı 300 400 lira eklemez kartın üstüne. Demekki adamlar birşeyi farklı yapıyor bir bildikleri var adamların. Bizim en ucuzunu alcılar 2 tane fps videosu izlemiş ve uzman olmuş. Utanmasalar firmalara mühendis olarak başvuracaklar.

Gigabyte olan daha mantıklı. Ucuzunu almak en doğrusu. Recep Baltaş ve Ali Güngör Casper al dese alacak bir kitlenin olduğunu görmek komik.
Hocam sizi burda buldum bir soru sorayım kendi konuma cevap veren olmadı da. Msi'ın servisi nasıl ? Şuan RX580 Gaming X+ Ekran kartını 1285 Liraya buldum sizce almalı mıyım daha uygun fiyat gelir mi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı