XFX RX 580 neden 2000 MHz yerine 2100 MHz?

Bu konularda yetkili biri var mı lütfen yardıma ihtiyacım var 1 haftadır arıyorum yapamıyorum nedeni nedir ki bunun?
Kardeşim aynısını yaşadım.aynı kart benimki de.sürücüyü ddu programı ile kaldır.daha sonra kartı eline aldığında üst kısımda küçük bir buton var onu diğer tarafa çek.sürücüyü tekrar yükle.değerlerin fabrika çıkışlı ayarlara geldiğini göreceksin.ben bu şekilde yaptım

Kardeşim aynısını yaşadım.aynı kart benimki de.sürücüyü ddu programı ile kaldır.daha sonra kartı eline aldığında üst kısımda küçük bir buton var onu diğer tarafa çek.sürücüyü tekrar yükle.değerlerin fabrika çıkışlı ayarlara geldiğini göreceksin.ben bu şekilde yaptım
Teşekkür ederim yarın ilk işim bu olucak olursa daha çok teşekkür ederim :D
Merhabalar. Sürücüyü kaldırmadan önce amd ile ilgili bütün dosyaları silmeme gerek var mı?
Arkadaşlar sorunu çözdüm crowinhell'in dediğini yaptım ve oldu. Herhangi bir sıkıntı çıkmadı performans konusunda ise %4-%5'ten fazla alamazsınız. Zamanınız az ise ya da yapmakta üşeniyorsanız bırakın gitsin size bir fayda sağlamıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı