Kardeşim aynısını yaşadım.aynı kart benimki de.sürücüyü ddu programı ile kaldır.daha sonra kartı eline aldığında üst kısımda küçük bir buton var onu diğer tarafa çek.sürücüyü tekrar yükle.değerlerin fabrika çıkışlı ayarlara geldiğini göreceksin.ben bu şekilde yaptımBu konularda yetkili biri var mı lütfen yardıma ihtiyacım var 1 haftadır arıyorum yapamıyorum nedeni nedir ki bunun?
Teşekkür ederim yarın ilk işim bu olucak olursa daha çok teşekkür ederimKardeşim aynısını yaşadım.aynı kart benimki de.sürücüyü ddu programı ile kaldır.daha sonra kartı eline aldığında üst kısımda küçük bir buton var onu diğer tarafa çek.sürücüyü tekrar yükle.değerlerin fabrika çıkışlı ayarlara geldiğini göreceksin.ben bu şekilde yaptım
Merhabalar. Sürücüyü kaldırmadan önce amd ile ilgili bütün dosyaları silmeme gerek var mı?Kardeşim aynısını yaşadım.aynı kart benimki de.sürücüyü ddu programı ile kaldır.daha sonra kartı eline aldığında üst kısımda küçük bir buton var onu diğer tarafa çek.sürücüyü tekrar yükle.değerlerin fabrika çıkışlı ayarlara geldiğini göreceksin.ben bu şekilde yaptım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.