XFX RX 580 ve RX 590 alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz
Meslek
Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri
İncehesap'ta XFX in geliştirmiş olduğu ekran kartları çok uygun ve çok iyiye benziyor sizin de fikrinizi almak istedim. RX 580 veya RX 590 düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Lütfen o fiyata başka kartları bana önermeyin, sadece marka hakkında bilginizi istiyorum. Açıkça belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650S veya GTX 1660S gibi kartlara yönelebilirsin. AMD'den daha az güç çekiyorlar ve sorunsuz sürücü desteği sunuyorlar. Bir diğer artı da GDDR6 bellekleri.
Peki 1650 nin rx 570 i güncelleme ile geçmesi mümkün müdür?

GTX 1650 driver güncellemesi ile geçmesi mümkün değil ancak GTX 1650S farklı bir ekran kartı. Super serisi ekran kartları da bir nevi güncelleme gibi düşün ama yeni bir kart ve RX 580 ile kapışıyor.

Testlere baktığımda RX 570'in daha performanslı olduğu görünüyor. Ve aradaki fiyat farkına demediği yazıyor.

Arada 250 TL gibi bir fark var. Testlere bakarken super modeline baktığına emin misin hocam? XFX hakkında soruya gelecek olursak. Bilmiyorum ama fena değiller gibi.

Super modeline kafam daha yatkın ama fiyat farkı 250 TL olsa da değeceğini düşünmüyorum açıkçası. Isı değerleri 1650'de çok iyi TDP değerleri de daha düşük. Ama benim için verdiği performans önemli diye düşünüyorum. Ve bellek miktarı az geliyor o fiyata.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı