Bahsettiğiniz değerler bu karta göre süper diyebilirim.Oynadığınız oyunlarda ara ara ekran kartının sıcaklık değerlerini kontrol edin. Eğer 80 dereceyi geçerse ilk başta fan ayarı yaparsınız. Fan ayarından da verim alamazsanız undervolt işlemi yapabilirsiniz. Bende aynı kart aynı modeli kullandığım için kendi kullandığım Radeon ayarlarını paylaşıyorum. Bende bu ayarlar ile performans düşüşü olmadan ortalama 15 derece civarı düşüş oldu.
Zaten undervolt mantığı deneme yanılma yöntemi ile kendi kartın için çalışan stabil bir ayar bulmaktır. Bu ayarlar bende stabil çalıştığı için ayrıca aynı kart aynı model kullandığımız için paylaşmıştım belki sende de stabil çalışır diye fakat hata vermiş. Olur voltajı 1090 yapabilirsin.Dostum Ayarlarını Denedim ve WattMan hatası verdi voltajı 1090'a çeksen sıkıntı olur mu?
Zaten undervolt mantığı deneme yanılma yöntemi ile kendi kartın için çalışan stabil bir ayar bulmaktır. Bu ayarlar bende stabil çalıştığı için ayrıca aynı kart aynı model kullandığımız için paylaşmıştım belki sende de stabil çalışır diye fakat hata vermiş. Olur voltajı 1090 yapabilirsin.
Olur deneyebilirsiniz.Peki Dostum yaptım ve şu an hata vermedi frekansı 1490'dan 1500'e çeksem sıkıntı olur mu?
Olur deneyebilirsiniz.
Rica ederim. Kendi kartınız için çalışan stabil ayarı buldunuz sanırım. Radeon programı üzerinden yaptığın ayarın sıfırlanmaması için Windows ayarlarından hızlı başlatmayı kapat. Herhangi bir sıfırlanma ihtimaline karşı da yaptığın ayarların profilini kaydetmeni tavsiye ederim.Dostum senin ayarların üstüne kendim voltajla MHz'yi biraz yükseltim FPS düşmeden 65 derece oluyor sağ ol.
Rica ederim. Kendi kartınız için çalışan stabil ayarı buldunuz sanırım. Radeon programı üzerinden yaptığın ayarın sıfırlanmaması için Windows ayarlarından hızlı başlatmayı kapat. Herhangi bir sıfırlanma ihtimaline karşı da yaptığın ayarların profilini kaydetmeni tavsiye ederim.
Hayır ileride herhangi bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Kendimde seninle paylaştığım ayarları 2 aydan uzun bir süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.Dostum ayarlarım bu ileride sıkıntı çıkartır mı?
Hayır ileride herhangi bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Kendimde seninle paylaştığım ayarları 2 aydan uzun bir süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.