XFX RX 6600 XT Speedster QICK 308 RAM sıcaklıkları 105 derece oluyor

1000 TL'ye kadar işimizi görecek 3 tane önerebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim

Bunlara kolay ulaşırsınız, yurt dışı olursa Thermalright TF9 olabilir.

İki benzer konuyla ilgilenince kafa gitti, mesajı düzelttim.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim denediğimde sonuçları yazarım. Pullsar gerçekten 20w mıdır cooler master 9w yazıyor bu değerlerin bir gerçekçiliği var mı ? Pullsarı alıp deneyeceğim tamamını mı kullanacağım.

Benzer bir sorun için konu açtım daha geçtiğimiz günlerde şimdide bu konuya denk geldim . Kart modellerimiz aynı ve sorunumuz da aynı.
Ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi? Ben firmadan aldığım ölçülere göre yeni pad siparişi geçtim ama o zamana kadar başka bir öneriniz varsa değerlendirmek isterim.
Bu arada XFX tarafından mail ile aldığım bilgilendirme;
"VRM 1,5 mm
VRAM 1 mm
Lütfen sıkıştırılabilen yumuşak termal pedler kullanın. Teşekkürler."

Genellikle fabrika çıkışı stok halde ekran kartlarında 5w/mk ve 40hardness (sıkıştırma katsayısı) oranında termal padler tercih edilir.

Tavsiyem birebir ölçüde alın. Çok çok dandik bir termal pad almadığınız sürece hepsi birbirine yakın performans verecektir. Yani çok pahalı termal pad ile orta seviye termal pad arasında hiçbir zaman 5 dereceden fazla hotspot farkı görmedim. GPU sıcaklığından en fazla 2 derece fark ediyor. Yeterki düzgün monte edilsin ve ölçüleri birbirine tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…