XFX RX 6650XT 83-110 derece Hotspot ısısı normal mi?

pwrpl3

Centipat
Daha fazla  
Bir ekran kartım var XFX RX 6650XT SWFT Core 210, hotspot değeri ve normal sıcaklığı arası 30 derece fark oluyor. 83-110 falan oluyor. Fakat garantisi daha 1.5 yıl var ama çok uzakta, kargo işlemi falan olacak. 20 iş günü içinde dediler. Ona mı yollasam, yoksa şehrimdeki bilgisayarcıya yaptırıp hızlı bir şekilde kartımı geri mi alsam? Okulların açılmasına 62 gün var. 20 iş günü çok fazla. Bilgisayarcıya yaptırırsam da garantisi bitecek. Ne yapmalıyım?

Garantiye göndermeniz daha doğru olur bakarsınız belki kartınız bile değişebilir ve 20 iş günü içinde tamir olması demek 20 gün geçecek demek değildir belki 1 hafta içinde geri gönderebilirler.

Bir ekran kartım var XFX RX 6650XT SWFT Core 210, hotspot değeri ve normal sıcaklığı arası 30 derece fark oluyor. 83-110 falan oluyor. Fakat garantisi daha 1.5 yıl var ama çok uzakta, kargo işlemi falan olacak. 20 iş günü içinde dediler. Ona mı yollasam, yoksa şehrimdeki bilgisayarcıya yaptırıp hızlı bir şekilde kartımı geri mi alsam? Okulların açılmasına 62 gün var. 20 iş günü çok fazla. Bilgisayarcıya yaptırırsam da garantisi bitecek. Ne yapmalıyım?

Hotspot maksimum 90 falan olmalı bence diyot sıcaklık kaç peki?

Hotspot maksimum 90 falan olmalı bence diyot sıcaklık kaç peki?

GPU sıcaklığı 83leri görüyor, hotspot 110 hatta 110'u geçiyor.

Şehirdeki bilgisayarcı macununu pedlerini değişir sıcaklığını bende düşürürüm dedi ama ne yapmalıyım kararsızım, çünkü yetkili servisede pek güvenemiyorum çünkü bilgisayarı alırken sorun yaşadım firmayla.

Şehirdeki bilgisayarcı macununu pedlerini değişir sıcaklığını bende düşürürüm dedi ama ne yapmalıyım kararsızım, çünkü yetkili servisede pek güvenemiyorum çünkü bilgisayarı alırken sorun yaşadım firmayla.

Sıcaklıklar fazla bakım şart mahalle bilgisayarcısına hiçbir şeyimi vermem yerinizde olsam.

Bunu sadece termal bakım olarak düşünmeyin, çip sorunuda olabilir o zaman kart elinizde kalır, servise yollayın.

Hotspot ile GPU sıcaklığı arasındaki fark en fazla 15-20 derece olmalı. Ayrıca 110 derece çip için kritik seviye. Termal bakım lazım.

Hotspot ile GPU sıcaklığı arasındaki fark en fazla 15-20 derece olmalı. Ayrıca 110 derece çip için kritik seviye. Termal bakım lazım.

Sizce sadece termal bakımla bitecek iş mi?

Ve termal iletkenler 1.5 sene içerisinde kuruyabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı