XFX RX 6700 XT merc sürücü zaman aşımı sebebiyle iade edilmeli mi?

Teşekkürler hocam, hemen atıyorum çip bilgilerini bir saniye

@The Prodigy

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 22
Hocam verdiğiniz ayarların ikisinde de çökme oluyor. CS oynarken XMP kapatıyorum mecbur. Seni çok darlamayayım diye yazmadım da varsa başka önerebileceğin preset deneyebilirim.
Darlanmam merak etmeyin.

GDM - Auto
3466 MHz 1.35V
CL 18
RCDRD 23
RCDWR 23
RP 23
RAS 45

deneyin, olmazsa tekrar aynı ayarları girip ProcODT 40 Ohm, yine olmazsa 48 Ohm girmeyi deneyin. İlk denemede ProcODT auto kalsın.

Yine tutmazsa 3466 yerine 3200 girin, buna rağmen olmuyorsa üstte yazdığım ProcODT ayarlamasının aynısını deneyin.

Darlanmam merak etmeyin.

GDM - Auto
3466 MHz 1.35V
CL 18
RCDRD 23
RCDWR 23
RP 23
RAS 45

deneyin, olmazsa tekrar aynı ayarları girip ProcODT 40 Ohm, yine olmazsa 48 Ohm girmeyi deneyin. İlk denemede ProcODT auto kalsın.

Yine tutmazsa 3466 yerine 3200 girin, buna rağmen olmuyorsa üstte yazdığım ProcODT ayarlamasının aynısını deneyin.
Deneyeceğim hocam teşekkürler. Verdiğiniz ayarları yapabilmek için bir kaç rehbere ihtiyacım var bulduktan sonra hemen deneyeceğim. Önce ki verdiklerinizi yapabiliyordum ama frekans değiştirmeyi bulamadım. Bakacağım.

Deneyeceğim hocam teşekkürler. Verdiğiniz ayarları yapabilmek için bir kaç rehbere ihtiyacım var bulduktan sonra hemen deneyeceğim. Önce ki verdiklerinizi yapabiliyordum ama frekans değiştirmeyi bulamadım. Bakacağım.
05-mit-advanced-memory-settings-jpeg.jpg

System Memory Multiplier kısmına 34.66 veya 34 girince olur muhtemelen. ProcODT diğer ayarları girdiğiniz yerdedir.

@Fentanyl oldu mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı