XFX RX 6700XT 12.200 TL!

Aynısını arkadaşıma önerdim ve bana dediği ses yapan bir karttan fazlası değil iadede uğraştırmışlar üst üste bilemiyorum testlerde iyi gözüküyor fakat yük altında coil whine sorunu yaşamış.

Bence ona öyle gelmiştir hocam. 6700 XT Red Devil modelini kullananları görmüstum forumda ve memnunlardı.

Bence ona öyle gelmiştir hocam. 6700 XT Red Devil modelini kullananları görmüstum forumda ve memnunlardı.

Palit RTX 3060 Ti 11.600 TL!
Bu konudada @494722 adlı arkadaş belirtmiş bir sıkıntı var kartlarda ölümcül değil fakat sıfır aldığım kartta böyle bir ses ile karşılaşmak pek iyi olmazdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buna benzer bir ses çıkartıyormuş.

Benim 6600XT değil mi bu ya Şaka bir yana bahsettiğim ses buydu. Sesi videoda böyle çıkıyor sanmayın sakın oturduğunuz yerden de rahatsız edecek şekilde duyuyorsunuz. İşin garibi benim PSU'da Evga

Amerika.us üzerinden RX6600XT Red Devil aldım. Ürüde coil whine yok fakat olmaması gereken bir rulman sesi var. Soğutma konusunda çok iyi fakat tek kart ile deneyim yaşadım o yüzden kronik sorun diyemeyeceğim. Şimdi garajonline üzerinden RX6700XT red devil modelini aldım. Bakalım 2 güne elimde olur ve o üründe de aynı sorunlar var mı görmüş oluruz.

4 adet Red Devil 6700 XT vardi. 70 fana kadar test ettim boyle bir ses cikmadi. Gecen hafta bir tanesini sattim. 30 fanda çalıştırıyorum zaten 0 ses çok ısınmıyor kart. Alan kişilerin şanssızlığına mı denk gelmiş bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 9DC20652-37C4-4B25-8800-80A9090E7F79.jpeg
    173,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…