Çözüldü XFX RX 6800 XT SWFT 309 ekran kartı ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AşilPeleus

Femtopat
Daha fazla  
merhaba,

XFX RX 6800 XT speedster SWFT 309 ekran kartım var ve bana fazlasıyla ısınıyor gibi geliyor. Bu nedenle termal ped ve macun bakımı yaptırmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bu işlemi yapabileceğini söyledi ancak gerekli pedlerin temin edilmesini istedi.
Ne alacağımı ve hangi ölçülerde olması gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bana bir yol gösterir misiniz? Sizce kartın sıcaklık değerleri normal mi, yoksa fazla mı yüksek?
Eğer yüksekse, ekran kartıma uygun termal ped ve termal macun önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 62a1174d-5f36-4f8b-840f-40289d631622.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
71 derece normal 85 derece üstü sıkıntı termal ped zorunlu olmadığı süreçe değiştirme.
71 derece normal 85 derece üstü sıkıntı termal ped zorunlu olmadığı süreçe değiştirme.

Çözüm

Normal bu başkan değerler abartmaya gerek yok netice de yaz ayındayız kasa kapağın da kapalı ve mini ATX ise ısınması cok normal.

Normal bu başkan değerler abartmaya gerek yok netice de yaz ayındayız kasa kapağın da kapalı ve mini ATX ise ısınması cok normal.
Cooler master td 500 v2 mesh kasa kullanıyorum atx diye biliyorum ve kasanın kapağı her zaman açık hocam

macun ne zamandır değişmedi hocam?
hiç değiştirmedim kartı zaten ikinci el aldım garanti etiketi vs duruyor

Tamam sıkıntı yok kral 85 90 olursan endişelen şu an oynama kartla.
Hocam kartın normal derecesi asla 80 e ulaşmadı ancak gpu hotspot değeri 100 dereceleri buluyor o birazcık canımı sıkıyor problem yok diyorsanız hiç urağmam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…