Yeter hocam yetmez değil fakat performance modeli şişirilmiş bir fiyatta.
Siz ne onerirsiniz peki?
Gayet yeterli 1000+ ileride 5080 5090 falan takmayacaksan gereksiz masraf.
Parca degismeyi dusunmuyorum.
Yeter hocam yetmez değil fakat performance modeli şişirilmiş bir fiyatta.
Gayet yeterli 1000+ ileride 5080 5090 falan takmayacaksan gereksiz masraf.
Bu modele bakabilirsin. High power performance da alınır alınmaz değil. Fakat fiyatını haketmeyen bir model.Siz ne onerirsiniz peki?
Parca degismeyi dusunmuyorum.
Bu modele bakabilirsin. High Power Performance da alınır alınmaz değil. Fakat fiyatını hak etmeyen bir model.
Anladım alınır alınmaz değil. Bu modelde 2 kablodan 4 çıkış var haberin olsun. Kasa olarak 3000d modeline bakabilirsin.Bu modeli almayi planliyordum attiginizdan daha ucuz https://www.akakce.com/power-supply...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCyT11fsuQzdcRQYub1FNVLcb
Ayrica bir kasa almam gerektiginden 100 TL bile onemli benim icin.
Anladım alınır alınmaz değil. Bu modelde 2 kablodan 4 çıkış var haberin olsun. Kasa olarak 3000D modeline bakabilirsin.
2 kablodan 4 cikis derken? Ve kasa olarak muhtemelen sizin dediginiz modeli alacagim.
Yani takacağınız 8 pinlik kablodan 4 tane çıkıyor diye biliyorum ekran kartına. O ekran kartı 3x8 pin değil mi?
Anladım.Hayır, 2x8 pin.
Anladım.
Yeter hocam sorun çıkarmaz.Herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi? Pin sayısı yeter vb. tek anlamadığım parça PSU'lar maalesef cahilim biraz bu konuda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.