- Makaleler
- 12
XFX RX 470 ekran kartına sahibim. İnternette bu model Black Edition RS OC diye geçiyor. Anakartım OC destekleyemiyor OC yapsam sıkıntı çıkar mı?
OC dediğim ama öyle 50-100 değil yani köklemek istiyorum mhz leri.Yapabilirsin sorun olmaz MSI'ın Afterburner uygulamasını tavsiye ederim.
Eğer ilk defa yapacaksan bence yapma zaten iyi bir kart, yetersiz voltajdan dolayı belleklere zarar verirsen dönüşü olmaz. Yapacağın hızaşırtmada senin kartı RX 580 seviyesine çıkartmaz.
OC dediğim ama öyle 50-100 değil yani köklemek istiyorum mhz leri.
Evet kartım iyi ama daha fazla FPS almak için dedim sonuçta OC destekleyen bir model, 400W supply kullanıyorum.
OC dediğim ama öyle 50-100 değil yani köklemek istiyorum MHz'leri.
Evet kartım iyi ama daha fazla FPS almak için dedim sonuçta OC destekleyen bir model, 400W Supply kullanıyorum.
Bazen AMD Radeon dan oyuna özel kendi hız aşıtma yapıyor otomatik ayarlıyorum bazen ekran gidiyor pubg mobile oynarken wattman ayarları geri yüklendi filan diyor 1 dk sonra.Biz sana yapamazsın demiyoruz, yapma diyoruz sanırsam ilk defa yapacaksın ve hiç daha önce böyle bir şeyle uğraşmamışa benziyorsun. Önce GPU ve belleklere 5 MHz ver 2-3 saat oyun oyna devam et. Bu işlemi 4-5 kere tekrarla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.