XFX RX470 OC yapılır mı?

Eğer ilk defa yapacaksan bence yapma zaten iyi bir kart, yetersiz voltajdan dolayı belleklere zarar verirsen dönüşü olmaz. Yapacağın hızaşırtmada senin kartı RX 580 seviyesine çıkartmaz.

Yapabilirsin sorun olmaz MSI'ın Afterburner uygulamasını tavsiye ederim.
OC dediğim ama öyle 50-100 değil yani köklemek istiyorum mhz leri.

Eğer ilk defa yapacaksan bence yapma zaten iyi bir kart, yetersiz voltajdan dolayı belleklere zarar verirsen dönüşü olmaz. Yapacağın hızaşırtmada senin kartı RX 580 seviyesine çıkartmaz.

Evet kartım iyi ama daha fazla FPS almak için dedim sonuçta OC destekleyen bir model, 400W supply kullanıyorum.

OC dediğim ama öyle 50-100 değil yani köklemek istiyorum MHz'leri.

Evet kartım iyi ama daha fazla FPS almak için dedim sonuçta OC destekleyen bir model, 400W Supply kullanıyorum.

Biz sana yapamazsın demiyoruz, yapma diyoruz sanırsam ilk defa yapacaksın ve hiç daha önce böyle bir şeyle uğraşmamışa benziyorsun. Önce GPU ve belleklere 5 MHz ver 2-3 saat oyun oyna devam et. Bu işlemi 4-5 kere tekrarla.

Biz sana yapamazsın demiyoruz, yapma diyoruz sanırsam ilk defa yapacaksın ve hiç daha önce böyle bir şeyle uğraşmamışa benziyorsun. Önce GPU ve belleklere 5 MHz ver 2-3 saat oyun oyna devam et. Bu işlemi 4-5 kere tekrarla.
Bazen AMD Radeon dan oyuna özel kendi hız aşıtma yapıyor otomatik ayarlıyorum bazen ekran gidiyor pubg mobile oynarken wattman ayarları geri yüklendi filan diyor 1 dk sonra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı