Merhabalar arkadaşlar, öncelikle diğer buna benzer konulara göz attım fakat birkaç ay geçtiğinden yeniden açmak istedim. Sorum başlıktaki gibi XFX RX580 8 GB mı yoksa XFX RX570 4 GB mı? Arada 500₺ gibi bir fark var bütçem kısıtlı yani bana RX570 daha iyi olacakmış gibi geldi ama yine de size sormak istedim. Ürünlerin linklerini bırakıyorum.
Tamamdır bakacağım birde XFX markasını çok duymadım ama alınır mı? Yani bir kaç kişi fanları aşırı ses yapıyor gibi söylemlerde bulunmuşta.
Ve şuan baktım dediğiniz modele fakat 1700-1800 civarlarında benim bütçem çok daha kısıtlı maksimum 1300 olmalı
@aligurer35 İncehesap Cuma Gecesi indirimlerinde diye belirtmiştim ama sanırım gözünüzden kaçtı. Fiyatı şu an yüksek evet, Cuma günü 5600XT ve 5500XT tekrar indirime girebilir. Bu sebeple takipte kalmanızı önerdim. Fiyatı 1300TL'e düştüğü için.
Şu anki düşüncem linkini konu başında bıraktığım XFX RX570 yerine MediaMakrttan MSI RX570 Armor 4 GB almak. Çünkü XFX markasından biraz çekingenim o yüzden 100₺ fazla verip MSI almayı düşünüyorum. Ve acaba bu XFX ile MSI arasında gözle görülür performans farkı olur mu? Veya bunların haricinde sinerji de olması lazım sapphire rx570 itx versiyonu var xfx rx570 ile aynı fiyattı. Yoksa onu mu almalıyım ? Bu arada sistemi uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum.
Bu arada önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.