XFX RX580 vs XFX RX570

AliGurer

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle diğer buna benzer konulara göz attım fakat birkaç ay geçtiğinden yeniden açmak istedim. Sorum başlıktaki gibi XFX RX580 8 GB mı yoksa XFX RX570 4 GB mı? Arada 500₺ gibi bir fark var bütçem kısıtlı yani bana RX570 daha iyi olacakmış gibi geldi ama yine de size sormak istedim. Ürünlerin linklerini bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap Cuma gecesi indirimlerinde geçen hafta arkadaşım 1300TL'e XFX 5500XT 4GB aldı. Bence ikisiden de mantıklı seçim.
Tamamdır bakacağım birde XFX markasını çok duymadım ama alınır mı? Yani bir kaç kişi fanları aşırı ses yapıyor gibi söylemlerde bulunmuşta.
Ve şuan baktım dediğiniz modele fakat 1700-1800 civarlarında benim bütçem çok daha kısıtlı maksimum 1300 olmalı

XFX ısınıyor diye duydum.

Bende öyle duydum o yüzden biraz çekingenim.

RX 570'in fiyatı çok güzel. RX 580 yerine daha iyi fiyata GTX 1650 Super alınabilir belki.

Tamamdır bir araştırma yapıp karar vereceğim.

RX 570 fiyatı uygun alınabilir. RX 580 o kadar para etmez bence. Sen genede cuma günü indirimleri bekle 5500XT daha mantıklı.

Anladım o zaman cuma gününü bekleyeceğim. Bakalım belki indirime girer.

Bu kartı öneririm, RX580'den daha uygun fiyata RX590 performansı sunuyor.

Bir bakayım karar vereceğim.

Şu anki düşüncem linkini konu başında bıraktığım XFX RX570 yerine MediaMakrttan MSI RX570 Armor 4 GB almak. Çünkü XFX markasından biraz çekingenim o yüzden 100₺ fazla verip MSI almayı düşünüyorum. Ve acaba bu XFX ile MSI arasında gözle görülür performans farkı olur mu? Veya bunların haricinde sinerji de olması lazım sapphire rx570 itx versiyonu var xfx rx570 ile aynı fiyattı. Yoksa onu mu almalıyım ? Bu arada sistemi uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum.

Bu arada önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı