XFX RX590 Fatboy arızası

İade yaparsamda o paraya ekran kartı alamıyorum bana benim düşüncem 4 GB'lik ekran kartı verecekler onu düşünüyorum 4 GB verirlerse alayim mi almayim mi diye bilmediğimiçin

Tüketici hakem heyetine başvuru yapsam mı diye onu da düşündüm
Fatura bedelinizi satın aldığınız firma ödedikten sonra THH size ne gibi yardımda bulunabilir ki ?
Her şey THH tarafından çözülmez.
THH başvurmanız için, satıcı firmanın sizi mağdur etmesi veya hiç bir şekilde yardımcı olmaması gerekir. Para iadeniz yapılırsa zaten mağduriyet kalmaz.
THH'ye gereksiz başvurular sağlayarak, haklı olan kişilerin davalarında ki işlem sürelerini uzatıp dosya kalabalığı yapmaktan öteye geçmemiş olursunuz.
Tercih yine de sizin.
Bol şans.

Bende indirim gecesinde 1500 tlye almıştım bu kartı. Cok sorunlu bir kart. Hic verimli değil. 3bin tlye sattım. Fiyatlar düşünce rtx kartlara geçiş yapmayı planlıyorum. Satmaya bak bir an önce. Mining yapanlar havada kapacaktır.

Mükemmel bir teklif hocam. Sizin adınıza sevindim.

Ama şöyle bir sorun var benim ekran kartım RTX 590 8 GB Bit değeri 256 ama onların bana gönderdikleri ekran kartının Bit değeri 192 ve 6 GB bunlar sorun olur mu onu bilemedim
Sizinkinden daha güçlü, belleği önemli değil. Bunu vereceklerini beklemezdim, güzel teklif yapmışlar. :D
bit değerleri aynı değil ama benimki yüksek bunların gönderdikleri düşük bunda biraz tedirgin oldum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı