XFX RX590 Fatboy Kullanılır Mı?

• Konuyu başlatan Ged
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.078

Ged

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu markanın bu ürününü kullanan varsa bir sıkıntısı var mıdır? Tavsiye eder misiniz alınır mı? İnternetten araştırdığım kadarıyla bir ısınma problemi gördüm böyle bir sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam bence almayın. 1800 TL gibi bir fiyatı var. GTX 1650 Super veya bütçe artabilirse GTX 1660 Super alabilirsiniz.

Arkadaşlar bu markanın bu ürününü kullanan varsa bir sıkıntısı var mıdır? Tavsiye eder misiniz alınır mı? İnternetten araştırdığım kadarıyla bir ısınma problemi gördüm böyle bir sıkıntı yaşar mıyım?
ben olsam o fiyattaki nvidia karşılığını veya RX5500XT alırdım nvidia daha az tdp,coil whine yok,wattman yok,yazılım iyi,daha stabil ve yüksek ömürlü,soğutması da iyi.

Teşekkür ederim. birde aynı markanın rx5500xt modeli hakkında fikriniz var mı? aynı soğutma problemi var mıdır?

Ben XFX RX 590 kullanıyorum ve tavsiye etmem. Açıkçası ısınma problemi undervolt ve fan ayarı ile çözülüyor en azından ben böyle çözdüm fakat WattMan ve siyah ekran hatalarıyla baya uğraştım.

Markaları kart bazında yorumlayın diye her defasında söylüyorum. Bu PCB'ler firmaların kafasına göre ürettikleri şeyler değil tamamiyle. XFX'de Sapphire gibi sadece AMD'ye kart yapan bir firma. 590 genel olarak polaris GPU'larin en cok isinan karti cunku bir kere cok guc cekiyor, daha cok cekirdegi var vs. o kart yerine artik alinacak daha mantikli secenekler var ki biri 5500 XT 8 GB, ya da NVIDIA tarafinda GT 1650 Super veyahut 1660 serilerinden ama o butceye cikana kadar 5600 XT var.

İndirimlerle 2000-2100 civarı 1660S veya 5600XT bulunabiliyor diye biliyorum. Bütçeniz yoksa da XFX tercih etmenizi tavsiye etmem çok fazla sorun yaşayan insan var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı