XFX RX6600 performans modunda fan sürekli tam devirde çalışıyor

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda XFX RX6600 aldım. Kartın üzerinde bir Switch var sağa ve sola çekilen. Sağ tarafa yani performans moduna çektiğimde bilgisayarı açtığımda fan hep %100 çalışıyor ve 0 fan ayarı yok oluyor. Sola çektiğimde normal olarak kullanabiliyorum.
Bu Switch'in ne işe yaradığını anlamadım. Bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yinede orijinal bios olduğunu düşünüyorum. Zaten forumdada ekran kartının modlanmış olup olmadığı nasıl anlaşılır diye arattığımızda orijinal olduğunu anlayabiliyoruz. Ayrıca kartı güvenilir birinden aldım daha 5 ay garantisi var. Aldığım kişide modlayacak birisi değil yani. Bence default olarak XFX böyle bir şey yapmış.
XFX e de soru soramıyoruz sorabilsem soracağım.

Buyurun cevapsız kalmış bir konu daha.

XFX kartları performans modunda gönderiyor. Bu modda fanlar yüksek hızda çalışıyor ve 0 fan ayarı olmuyor. Eğer silente alırsanız düzeliyor.

Önceki kullanıcı mining için kullandıysa yüksek ihtimal odur ondan dolayı fan hızı %100'de çalışır.
Kullanılmadığını biliyorum. Tanıdıktan aldım. %75 falan çalışıyor fotoğrafını koymuştum önceki mesajlarda. Ayrıca aynı durumu yaşayan bir sürü kişi var. Dediğim gibi XFX default olarak performans modunda böyle ayarlamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı