XFX RX6600 vs Sapphire RX 6600

eminclk

Decapat
Daha fazla  
Mehabalar, ekran kartı almak istıyorum ama bu ikisi arasında kaldım. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sapphire RX 6600 artırılmış çekirdek hızı daha yüksek​

Güç: 140 W
Standart Hız: 1626 MHz
Artırılmış Hız: 2491 MHz

XFX RX6600​

Güç: 132 W
Standart Hız: 1626 MHz
Artırılmış Hız: 2045 MHz

Amd alma derim, zamanında amdciydim ekran kartınıda yapar dedim, tavsiye etmem, uğraşırım dersen alınabilecek kart.
Zamanında AMDciymişsin, şu an değilsin ve muhtemelen yeni çıkan kartları hakkında bilgi sahibi değilsin. Bilmediğiniz konularda insanlara akıl vermeye çalışmayın artık şu forumda :D.

Zamanında AMDciymişsin, şu an değilsin ve muhtemelen yeni çıkan kartları hakkında bilgi sahibi değilsin. Bilmediğiniz konularda insanlara akıl vermeye çalışmayın artık şu forumda :D.
RX 7900 XTX gibi bir kartta bile yazılımsal WattMan sorunları var, işlemcisi evet sağlam, ekran kartı yapamıyor.

Bunu ben demiyorum, ortada çok fazla kanıt var, araştırıp konuşsan daha iyi olabilir.

Bunu senin gibi NVIDIA kartlara para saçmayı seven kişiler diyor genelde, WattMan hataları artık çok nadir, özellikle 6000 ve 7000 serisinde. Bu kadar az olmasa bu kadar insan yönelmezdi zaten AMD ekran kartlarına. Yanlış olmasın AMD fanboyu falan değilim kendi bilgisayarımda da hala RTX 2060 takılı ama şu an kart alacak olsam NVIDIA'nın saçma sapan bellek boyutları ve gereksiz pahalı fiyatlarından dolayı yüzüne bile bakmam. 8 GB bellekli 2K kartı almaya devam ama, bas ampüle. Araştırıp konuşacakmışım bir de.

Ben olsam XFX tercih ederdim soğutma bloğu ve fanları daha büyük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı