Amd alma derim, zamanında amdciydim ekran kartınıda yapar dedim, tavsiye etmem, uğraşırım dersen alınabilecek kart.Mehabalar, ekran kartı almak istıyorum ama bu ikisi arasında kaldım. Öneriniz nedir?
Zamanında AMDciymişsin, şu an değilsin ve muhtemelen yeni çıkan kartları hakkında bilgi sahibi değilsin. Bilmediğiniz konularda insanlara akıl vermeye çalışmayın artık şu forumdaAmd alma derim, zamanında amdciydim ekran kartınıda yapar dedim, tavsiye etmem, uğraşırım dersen alınabilecek kart.
RX 7900 XTX gibi bir kartta bile yazılımsal WattMan sorunları var, işlemcisi evet sağlam, ekran kartı yapamıyor.Zamanında AMDciymişsin, şu an değilsin ve muhtemelen yeni çıkan kartları hakkında bilgi sahibi değilsin. Bilmediğiniz konularda insanlara akıl vermeye çalışmayın artık şu forumda.
Tamamdır kral sen yapamıyor diyorsan yapamıyordur.RX 7900 XTX gibi bir kartta bile yazılımsal WattMan sorunları var, işlemcisi evet sağlam, ekran kartı yapamıyor.
Bunu ben demiyorum, ortada çok fazla kanıt var, araştırıp konuşsan daha iyi olabilir.Tamamdır kral sen yapamıyor diyorsan yapamıyordur.
RX 7900 XTX gibi bir kartta bile yazılımsal WattMan sorunları var, işlemcisi evet sağlam, ekran kartı yapamıyor.
Bunu ben demiyorum, ortada çok fazla kanıt var, araştırıp konuşsan daha iyi olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.