XFX RX6700 için işlemci önerisi

Vredevol

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba,

Bilgisayarımda XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67xlkwfdv 160 bitgddr6 10 GB ekran kartı var ve işlemcim Ryzen 5 5500. işlemcimi yükseltmek istiyorum ve çoğu kişi 5600 önermiş fakat pcbuilds sitesinde %11 darboğaz gösteriyor. Ayrıca XFX markasının daha fazla FPS vermesi için OC yapılmış halde geldiğini falan okumuştum alırken. Bu işlerden fazla anlamıyorum ve fazla detaycı birisiyim, bu yüzden size danışmak istedim. 5600 alınır mı? Daha yüksek işlemci mi almalıyım? Bilgisayarı sadece oyun için kullanıyorum.

Anakart B450M-H

Son düzenleyen: Moderatör:

Pcbuilds gibi sitelere guvenmeyin fake stats veriyorlar. Bütçeniz nedir? Önerimi vereyim direkt.

Bütçe varsa 5700x3D al biraz ölü yatırım da olabilir ama AM4 tarafında en mantıklısı bu. Bütçe yoksa 5600 de işinizi görür.

Sorunuz varsa buradan sorabilirsiniz hocam. Ya da profilimden mesaj yazin.

5700X te tercih edilebilir hocam tam ortalarinda kalıyor.

Hocam sistem almak istiyorum ve bilgili olduğunuzu düşünüyorum. Konuma mesaj atarsanız çok sevinirim oradan konuşursak sevinirim. Mesaj atmayı bulamadım.

Pcbuilds gibi sitelere guvenmeyin fake stats veriyorlar. Bütçeniz nedir? Önerimi vereyim direkt.
Aslında henüz bir bütçe belirlemedim. Aşırı yükseklere çıkmayı düşünmüyorum açıkçası. Fazla vereceksem am5 geçerim diye düşünüyorum ama ona da şimdilik niyetim ve bütçem yok. Siz en iyi seçeneği ve fiyat performans olarak 2 öneri verebilir misin?

Bütçe varsa 5700x3D al biraz ölü yatırım da olabilir ama AM4 tarafında en mantıklısı bu. Bütçe yoksa 5600 de işinizi görür.
5700x3D olabilir, zaten sistemi daha fazla yükseltmek istersem önce güzel bir bütçe hazırlığı yapmam gerekiyor (sanırım)

Sorunuz varsa burdan sorabilirsiniz hocam. Yada profilimden mesaj yazin.

5700x te tercih edilebilir hocam tam ortalarinda kaliyor.
Teşekkür ederim buna ayrıca bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…