XFX RX6700 için işlemci önerisi

Aslında henüz bir bütçe belirlemedim. Aşırı yükseklere çıkmayı düşünmüyorum açıkçası. Fazla vereceksem AM5 geçerim diye düşünüyorum ama ona da şimdilik niyetim ve bütçem yok. Siz en iyi seçeneği ve fiyat performans olarak 2 öneri verebilir misin?

5700x3D olabilir, zaten sistemi daha fazla yükseltmek istersem önce güzel bir bütçe hazırlığı yapmam gerekiyor (sanırım)

Teşekkür ederim buna ayrıca bakacağım.

Bütçe varsa ve AM5 geçilmeyecekse en iyi seçenek 5700x3D bütçe yoksa 5600 öneririm. AM5 yakın zamanda geçmeyecekseniz 5700x3D çok mantıklı olur arada ciddi bir performans farkı var.

Bütçe varsa ve AM5 geçilmeyecekse en iyi seçenek 5700x3D bütçe yoksa 5600 öneririm. AM5 yakın zamanda geçmeyecekseniz 5700x3D çok mantıklı olur arada ciddi bir performans farkı var.
Bende şimdi baktım ve oyunlarda fps farkı 2 katına kadar çıkıyor. 5700x ile arasında bazı oyunlarda ciddi fark var. Aşırı ilgimi çekti şu an 😂 ayrıca şu an sıfırları ikinci elden daha ucuz. Sanırım son kararım bu olacak

Bütçe çıkıyorsa AM5 geçin hocam AM4 sistem dizip sonra AM5 geçme niyetiniz varsa çok zahmetli olur. Ama illa AM4 olacaksa 5700x3d iyidir.
Hocam am5 aslında yakın zamanda düşünmüyorum. Anakart, işlemci ve Ram değişmesi gerekiyor. Bu da aşırı masraf. Ekran kartı gerek yok sanırım, öyle bir şey okumamıştım. Ben aslında öncelikle anakart yükseltmeyi düşünüyordum ama am5 geçersem o zaman yükseltirim diye anakartı dahi yükseltmek istemedim. Tahminimce 2 yıl daha geçmem diye düşünüyorum.

Hocam AM5 aslında yakın zamanda düşünmüyorum. Anakart, işlemci ve RAM değişmesi gerekiyor. Bu da aşırı masraf. Ekran kartı gerek yok sanırım, öyle bir şey okumamıştım. Ben aslında öncelikle anakart yükseltmeyi düşünüyordum ama AM5 geçersem o zaman yükseltirim diye anakartı dahi yükseltmek istemedim. Tahminimce 2 yıl daha geçmem diye düşünüyorum.

2 yıl için 5700x3D güzel bir tercih olur.

Geri
Yukarı