Elektronik XFX Speedster MERC 310 RX 7900 XTX Black 25.999 TL!

İptal edip bunu alacağım çok teşekkürler, Akakçe'de bulamadım büyük ihtimalle yanlış arattım sanırım.

Şimdiden güle güle kullanın hocam RX7900XT fiyatını hak etmiyor diyordu çoğu kişi son anda mesjınızı gördüm etiketledim sizi,tekrardan hayırlı olsun.

Şimdiden güle güle kullanın hocam RX7900XT fiyatını hak etmiyor diyordu çoğu kişi son anda mesjınızı gördüm etiketledim sizi,tekrardan hayırlı olsun.
Fırsattan istifade iptal ettim hocam ondan dolayı zaten 3.500 lira az değil ama o farka değer diye düşündüm.

7900 XT ya da 7900 XTX'e ne zaman Hackintosh gelir acaba ona göre almayı düşünüyorum ben de.

Kafamı karıştırdınız.
Sistem yeni topladım 7900x işlemci, x670 am5 anakart 850 watt standart moduler psu.. Yani amd tabanlı.. Ekran kartı bekliyordum.
Dün Xfx Merc 7900 xtx siparişi geçmiştim 26 bine. Daha kargolanmadı.
İlk seri amd kartlardaki sorunlardan falan bahsedilmiş. Bir de fiyat farkının değmeyeceğinden.
Yakışan oyunlarda RT yi açmak isterim.
Monitor 1440p..
6-7 bin fazla olması pahasına 4080 siparişi geçip 7900 xtx'i iptal mi etsem??

2K için biraz overkill kart 7900XTX ama 4080 ile kesinlikle değiştirmeyin.

Hocam ayar mayar kısmadan dlss, fsr falan pek girmeden ultrada 100+ yüksek fps istediğimden bu kartları son 2k kartları olarak görüyorum, 4090 hariç.. Bir sonraki nesil 4k hakkını verecek kartlar benim için..

Bu arada net cevabınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…