XTX kart bu. XTXH ile farkı XTXH oyunlarda 2870-2900 hatta bazen 2960 a kadar overclocklayabiliyorsun. Mpt kullanman gerekiyor ama. Stokta kullanacaksan nerededyse hiçbir farkı yok. Hava soğutmalı XTXH alıyorsanda bir farkı yok sıvı metal sürmediğin sürece. Ya sıvı soğutmalı XTXH alcaksın ya da hava soğutmalı alıp sıvı metal süreceksin
XTX kart bu. XTXH ile farkı XTXH oyunlarda 2870-2900 hatta bazen 2960 a kadar overclocklayabiliyorsun. Mpt kullanman gerekiyor ama. Stokta kullanacaksan hiçbir farkı yok. Hava soğutmalı XTXH alıyorsanda bir farkı yok sıvı metal sürmediğin sürece. Ya sıvı soğutmalı XTXH alcaksın ya da hava soğutmalı alıp sıvı metal süreceksin
XTXH'ın XTX'ten farkı daha iyi binninge sahip olan bir çip olması. XTX kartlar 3DMark graphic timespy testinde 2500 üstüne çıkamıyor ama XTXH'lar 2850'lere çıkabiliyor.
XTXH'ın XTX'ten farkı daha iyi binninge sahip olan bir çip olması. XTX kartlar 3DMark graphic timespy testinde 2500 üstüne çıkamıyor ama XTXH'lar 2850'lere çıkabiliyor.
Ben kartı overclocklamayı düşünmüyorum gerek duymadığım sürece, 3080Ti evga xc3 ultra'ya sahiptim bahsi geçen karta geçeceğim yanında da 5800x3d olacak. Mantıksız bir hamle mi sizce?
Ben kartı overclocklamayı düşünmüyorum gerek duymadığım sürece 3080 Ti EVGA XC3 Ultra'ya sahiptim bahsi geçen karta geçeceğim yanında da 5800x3D olacak. Mantıksız bir hamle mi sizce?
Elimden çıkardım maalesef. Üzgün de değilim açıkçası, ben beklemeyi sevmiyorum. Kur dalgalanmaları faiz bindirmeleri enflasyon değerleri sürekli oynuyor o yüzden şu ana göre bi değerlendirme bekliyorum