XFX Speedster MERC 319 6900XT Black XTX vs XTXH

Ben kartı overclocklamayı düşünmüyorum gerek duymadığım sürece, 3080Ti evga xc3 ultra'ya sahiptim bahsi geçen karta geçeceğim yanında da 5800x3d olacak. Mantıksız bir hamle mi sizce?
SAM ile mantıklı olabilir ama stokta kullanacaksan XTX çip alabilirsin hiçbir fark olmayacak XTXH ile neredeyse.

Elimden çıkardım maalesef. Üzgün de değilim açıkçası, ben beklemeyi sevmiyorum. Kur dalgalanmaları faiz bindirmeleri enflasyon değerleri sürekli oynuyor o yüzden şu ana göre bir değerlendirme bekliyorum :)

Paranız altın ya da dolarsa bekleyin ama TL ise beklemeden xtxh 6900XT alabilirsiniz.

SAM ile mantıklı olabilir ama stokta kullanacaksan XTX çip alabilirsin hiçbir fark olmayacak XTXH ile neredeyse.
Stokta kullanıyorken bahsettiğim 3080ti'dan daha iyi performans alır mıyım?

Paranız altın ya da dolarsa bekleyin ama TL ise beklemeden xtxh 6900XT alabilirsiniz.
Bilgisayar için bir bütçe ayırdım kendime sonrası beni ilgilendirmiyor :) Oyunumu oynayayım işimi yapayım yeter.

Stokta kullanıyorken bahsettiğim 3080ti'dan daha iyi performans alır mıyım?

Bilgisayar için bir bütçe ayırdım kendime sonrası beni ilgilendirmiyor :) Oyunumu oynayayım işimi yapayım yeter.
Ben şuan XTXH overclock kartımla 3090ti ile aynı performansı alıyorum hatta geçiyorum bazı oyunlarda 1080p/1440p için söylüyorum. Stok performansı hakkında bilgim yok.

Stokta kullanıyorken bahsettiğim 3080 Ti'dan daha iyi performans alır mıyım?

Bilgisayar için bir bütçe ayırdım kendime sonrası beni ilgilendirmiyor :) oyunumu oynayayım işimi yapayım yeter.

Evet ama 3080 Ti ile aman aman bir fark yok arada. Overclock yapacaksanız 3090/Ti seviyesine çıkabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodan yola çıkarak bu sonuca vardım burdaki benim bahsettiğim ile aynı kart ve 2630 mhz clocklarına çıkabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı