1 2 ay içerisinde de işlemciyi Ryzen 5 5600 yapmayı planlıyorum. Hem 6650 XT hem de 7600 ekran kartları, Ryzen 5 5600 ile nasıl bir uyum sağlar? Bir de psu yeterli olur mu? Ayrıca şunu da sormak istiyorum biraz baktım iki kart arasında ki oyun fps değerlerine çok fark göremedim sizin bahsettiğiniz yapay zeka çekirdekleri ileriye dönük nasıl faydalar sağlayabilir bana ? 10 15 fps için 1 k fazla vermek istemem çünkü.Alınır. Fakat 1k daha ekleyip RX 7600 alabilirseniz daha iyi olur. Yapay zeka çekirdekleri bulunan ve daha ileriye dönük olacağını düşündüğüm bir kart.
R5 5600 gayet yeterli gelecektir. PSU marka olarak kaliteli. Sertifikası yok ama yeter rahatlıkla. Yakın zamanda NVIDIA tarafının çıkardığı frame generation gibi bir teknoloji yayınlayacak AMD. Bu yapay zeka çekirdekleri bu ve ilerideki muhtemel yapay zeka teknolojilerini eski nesillere göre daha iyi çalıştıracaktır. O yapay zeka çekirdekleri küçümsenecek bir eklenti değil.1 2 ay içerisinde de işlemciyi Ryzen 5 5600 yapmayı planlıyorum. Hem 6650 XT hem de 7600 ekran kartları, Ryzen 5 5600 ile nasıl bir uyum sağlar? Bir de psu yeterli olur mu? Ayrıca şunu da sormak istiyorum biraz baktım iki kart arasında ki oyun fps değerlerine çok fark göremedim sizin bahsettiğiniz yapay zeka çekirdekleri ileriye dönük nasıl faydalar sağlayabilir bana ? 10 15 fps için 1 k fazla vermek istemem çünkü.
Anladım ne demek istediğinizi teşekkürler. Bu arada psu 80+ sertifikası var ben yazmayı unutmuşum. Kasa + psu birlikte almıştım cooler master masterbox lite 5 diye geçiyor.R5 5600 gayet yeterli gelecektir. PSU marka olarak kaliteli. Sertifikası yok ama yeter rahatlıkla. Yakın zamanda NVIDIA tarafının çıkardığı frame generation gibi bir teknoloji yayınlayacak AMD. Bu yapay zeka çekirdekleri bu ve ilerideki muhtemel yapay zeka teknolojilerini eski nesillere göre daha iyi çalıştıracaktır. O yapay zeka çekirdekleri küçümsenecek bir eklenti değil.
O zaman her türlü yeter. Cooler Master kaliteli markadır. Kolay kolay üzmez. Bi' de dediğim gibi üstüne 7600 alırsanız daha ileriye dönük bir seçim olur. Şimdiden hayırlı olsun.Anladım ne demek istediğinizi teşekkürler. Bu arada psu 80+ sertifikası var ben yazmayı unutmuşum. Kasa + psu birlikte almıştım cooler master masterbox lite 5 diye geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.