Kar değil yenisine geçiş yapıp eskisini satacak.Gayet güzel bir ekran kartı. Gerçi siz kar için düşünüyormuşsunuz. Paranızı arttıracak neden kötü olsun ki?
O zaman daha iyi. Gayet güzel ve performanslı bir ekran kartı.Kar değil yenisine geçiş yapıp eskisini satacak.
Şuan işlemcimden dolayı biraz darboğaz yapacak(Ryzen 5 3500) fakat ileri de Ryzen 5 5500 veya 5600 almayı planlıyorum yani beni idare etse biraz performans artışı sağlasa yeterli. Son olarak RX5600XT 4000TL gayet iyi bir fiyat mı sizce?O zaman daha iyi. Gayet güzel ve performanslı bir ekran kartı.
Oyun testlerine de bakabilirsin. Eğer seni tatmin ediyor ise kesinlikle almalısın. Önerim 5600 alman.Şuan işlemcimden dolayı biraz darboğaz yapacak(Ryzen 5 3500) fakat ileri de Ryzen 5 5500 veya 5600 almayı planlıyorum yani beni idare etse biraz performans artışı sağlasa yeterli. Son olarak RX5600XT 4000TL gayet iyi bir fiyat mı sizce?
Ben de görünce bir panikledim ama o panikle 6000 serisinden alacağıma (6800 vs.) 7000'i beklerim dedim. 5600XT seni şuanlık idare edebilecek bir kart, bence acelen yoksa 7000'i bekle. UE5'li oyunlar çoğalınca 6000 serisinden atlayıp 7000'e geçmek isteyeceksin zaten.Ve aslında bu ekran kartını almamın bir diğer sebebi Silent Hill 2 Remake sistem gereksinimlerini görmemden dolayı oldu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.