XFX Speedster Swift RX6800 alınır mı?

Bütçe
11300
Daha eski bir kart alınırsa çıkmaz. Mesela örnek atıyorum RX 6400 XT.

Biraz şans işi, RX 6400 kullanan arkadaşım var, WattMan problemi hiç yaşadığını görmedim, RX 6500 XT kullanıyordum yaşıyordum, RX 5000 XT serisinde çok sıklıkla yaşayan arkadaşlarım var.

Daha eski bir kart alınırsa çıkmaz. Mesela örnek atıyorum RX 6400 XT.
Eski olmasıyla ne alakası olabilir? Çoğu zaman Wattman hatası ekran kartıyla ilgili bile olmuyor, RAM, yanlış bir ayar, elektrik kesintisi gibi nedenlerle alınıyor. Artık çok nadir bir hata, hata bile denemez. Wattman, kontrolsüz bir güç kesintisinde sürücü ayarlarının geri yüklenmesi demek. Ben RX 6600 kullanıyorum, sadece elektrik kesintisinde Wattman hatası aldım şu ana kadar.

Ayrıca RX 6400 XT diye bir kart yok, RX 6400 var.

Eski olmasıyla ne alakası olabilir? Çoğu zaman WattMan hatası ekran kartıyla ilgili bile olmuyor, RAM, yanlış bir ayar, elektrik kesintisi gibi nedenlerle alınıyor. Artık çok nadir bir hata, hata bile denemez. WattMan, kontrolsüz bir güç kesintisinde sürücü ayarlarının geri yüklenmesi demek. Ben RX 6600 kullanıyorum, sadece elektrik kesintisinde WattMan hatası aldım şu ana kadar.

Ayrıca RX 6400 XT diye bir kart yok, RX 6400 var.

Örnek vermiş, karıştırabilir normal bir şey bence, sadece donanımsal değil yazılımsal sıkıntılı AMD.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı