11.299 TL'ye XFX 6800 Swift alınır mı?
Daha eski bir kart alınırsa çıkmaz. Mesela örnek atıyorum RX 6400WattMan sorunu çıkabilir
Daha eski bir kart alınırsa çıkmaz. Mesela örnek atıyorum RX 6400 XT.
Arkadaşım da RX 6800 kullanıyor onda da WattMan hatası yokmuş. (daha yeni sordum) 1 aydır kullanıyormuş.
Eski olmasıyla ne alakası olabilir? Çoğu zaman Wattman hatası ekran kartıyla ilgili bile olmuyor, RAM, yanlış bir ayar, elektrik kesintisi gibi nedenlerle alınıyor. Artık çok nadir bir hata, hata bile denemez. Wattman, kontrolsüz bir güç kesintisinde sürücü ayarlarının geri yüklenmesi demek. Ben RX 6600 kullanıyorum, sadece elektrik kesintisinde Wattman hatası aldım şu ana kadar.Daha eski bir kart alınırsa çıkmaz. Mesela örnek atıyorum RX 6400 XT.
Eski olmasıyla ne alakası olabilir? Çoğu zaman WattMan hatası ekran kartıyla ilgili bile olmuyor, RAM, yanlış bir ayar, elektrik kesintisi gibi nedenlerle alınıyor. Artık çok nadir bir hata, hata bile denemez. WattMan, kontrolsüz bir güç kesintisinde sürücü ayarlarının geri yüklenmesi demek. Ben RX 6600 kullanıyorum, sadece elektrik kesintisinde WattMan hatası aldım şu ana kadar.
Ayrıca RX 6400 XT diye bir kart yok, RX 6400 var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.