- Makaleler
- 1

XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core RX-66XL8LFDQ 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

NVIDIA kazık satıyor sanki birazcıkRTX 3050 bundan güçsüz daha pahalı nasıl bir paradoks bu.
Performans olarak değer hocam özellikle 2k'da 6600 XT çok rahatlatır. Ama arada 35W güç tüketimi farkı var ve kart biraz ince geldi gözüme, soğutması XT'ye yeterli mi bilemiyorum.1100 tl fazla vererek XT alınıyor. Değer mi düşündürücü.
Hocam ben değeceğini düşünerek aldım açıkçası. SWFT modeli olmasa tabii ki daha iyi olurdu ama şartlar1100 tl fazla vererek XT alınıyor. Değer mi düşündürücü.
Performans olarak değer hocam özellikle 2k'da 6600 XT çok rahatlatır. Ama arada 35W güç tüketimi farkı var ve kart biraz ince geldi gözüme, soğutması XT'ye yeterli mi bilemiyorum.
1100 TL fazla vererek XT alınıyor. Değer mi düşündürücü.
Hocam 6600 XT ile 2k oyun oynanır mı bence oynanır. Ben genellikle her oyun için internette farklı yayınlar tarafından hazırlanan optimize edilmiş ayarları buluyorum, bu ayarlar Ultra'ya yakın görsel kalite ama çok fazla performansı düşüren ayarları kapatmış oluyorlar. Reddit ve diğer yayınlarda mevcut. O tarz ayarlarla 6600 XT ortalama 60 fps şuanlık tutturuyor ileride ne olur bilemem. İleride Full HD oynasam da olur derseniz 6600 XT uzun süre rahat ettirir.Ben de 2K destekleyecek bir kart arıyorum da 6700 XT ile 6600 XT fiyat farkı değer mi bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.