XFX SWFT 210 RX 6600 5700 TL

Performans olarak değer hocam özellikle 2k'da 6600 XT çok rahatlatır. Ama arada 35W güç tüketimi farkı var ve kart biraz ince geldi gözüme, soğutması XT'ye yeterli mi bilemiyorum.

Ben de 2K destekleyecek bir kart arıyorum da 6700 XT ile 6600 XT fiyat farkı değer mi bilemiyorum.

Ben de 2K destekleyecek bir kart arıyorum da 6700 XT ile 6600 XT fiyat farkı değer mi bilemiyorum.
Hocam 6600 XT ile 2k oyun oynanır mı bence oynanır. Ben genellikle her oyun için internette farklı yayınlar tarafından hazırlanan optimize edilmiş ayarları buluyorum, bu ayarlar Ultra'ya yakın görsel kalite ama çok fazla performansı düşüren ayarları kapatmış oluyorlar. Reddit ve diğer yayınlarda mevcut. O tarz ayarlarla 6600 XT ortalama 60 fps şuanlık tutturuyor ileride ne olur bilemem. İleride Full HD oynasam da olur derseniz 6600 XT uzun süre rahat ettirir.

6700XT konusunda ise ona onun yerine 3060 Ti tercih edilebilir gibi geliyor. 6700 XT daha performanslı ama 3060 Ti'ın Ray Tracing yetenekleri daha iyi, cuda çekirdeklerini renderda kullanabilmesi büyük bir avantaj ve fiyatlar da 10 bin lira civarına bulunuyor illaki. Ama siz bilirsiniz tabiki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı