XFX SWFT RX 6700 XT Switch değişince 0 RPM gidiyor

byte.buster

Hectopat
Arkadaşlar XFX SWFT RX 6700 XT kullanıyorum üstündeki Switch sağda iken 0 RPM açabiliyorum ama sola çekince 0 RPM gözükmüyor. Boşta 1400 RPM dönüyor nasıl açabilirim 0 RPM?

Yardımcı olacak yok mu?

Son düzenleme:
Bu switch kartın BIOS switchidir. Sola alırsanız performans moduna alır. Ekran kartı fanlarını daha hızlı çalıştırır bu da daha iyi soğutma sağlar. Eksi yönü ise gürültüsü.
Switchi sağ tarafa alırsanız sessiz moda almış olursunuz. Ekran kartı belli bir sıcaklığa kadar 0 RPM takılır. Bu sınırı geçince fanlar dönmeye başlar. Oldukça sessiz bir moddur.
Size önerim Switchi sağ tarafa almanız ve AMD software üzerinden fan ayarı yapmanızdır.
Eğer ki switch sol taraftayken boşta 0 RPM olmasını istiyorsanız yine AMD Software'i açın ve performans bölümüne gelin. Fan ayarı kısmında "Sıfır RPM" diye bir bölüm olur. O bölümü açık konumuna getirirseniz artık kartınız boştayken 0 RPM ile çalışır.

Bu Switch kartın BIOS switchidir. Sola alırsanız performans moduna alır. Ekran kartı fanlarını daha hızlı çalıştırır bu da daha iyi soğutma sağlar. Eksi yönü ise gürültüsü.
Switch'i sağ tarafa alırsanız sessiz moda almış olursunuz. Ekran kartı belli bir sıcaklığa kadar 0 RPM takılır. Bu sınırı geçince fanlar dönmeye başlar. Oldukça sessiz bir moddur.
Size önerim Switch'i sağ tarafa almanız ve AMD Software üzerinden fan ayarı yapmanızdır.
Eğer ki Switch sol taraftayken boşta 0 RPM olmasını istiyorsanız yine AMD Software'i açın ve performans bölümüne gelin. Fan ayarı kısmında "sıfır RPM" diye bir bölüm olur. O bölümü açık konumuna getirirseniz artık kartınız boştayken 0 RPM ile çalışır.

Eğer sola çekersem AMD ayarlarından gidiyor 0 RPM performansta değişen bir şey olmadı bende sağa çektim 0 RPM geldi biraz ayar yaptım böyle kullanıyorum.

Bu switch kartın BIOS switchidir. Sola alırsanız performans moduna alır. Ekran kartı fanlarını daha hızlı çalıştırır bu da daha iyi soğutma sağlar. Eksi yönü ise gürültüsü.
Switchi sağ tarafa alırsanız sessiz moda almış olursunuz. Ekran kartı belli bir sıcaklığa kadar 0 RPM takılır. Bu sınırı geçince fanlar dönmeye başlar. Oldukça sessiz bir moddur.
Size önerim Switchi sağ tarafa almanız ve AMD software üzerinden fan ayarı yapmanızdır.
Eğer ki switch sol taraftayken boşta 0 RPM olmasını istiyorsanız yine AMD Software'i açın ve performans bölümüne gelin. Fan ayarı kısmında "Sıfır RPM" diye bir bölüm olur. O bölümü açık konumuna getirirseniz artık kartınız boştayken 0 RPM ile çalışır.
Bilgiler doğru fakat benim bildiğim kadarıyla XFX BIOS switch'te, kasanın ön yüzüne doğru olan kısım performans BIOSU. Ben de kendi kartımı sol tarafa çektiğimde ilginç bir şekilde 0 rpm çalışmıyordu kart. Hatta bu nasıl sessiz BIOS diye şaşırmıştım.

Bilgiler doğru fakat benim bildiğim kadarıyla XFX BIOS switch'te, kasanın ön yüzüne doğru olan kısım performans BIOSU. Ben de kendi kartımı sol tarafa çektiğimde ilginç bir şekilde 0 rpm çalışmıyordu kart. Hatta bu nasıl sessiz BIOS diye şaşırmıştım.
XFX RX 6600'e sahibim. Ancak öyle değil. Sol taraf performans modu. Sap taraf ise sessiz moddur.

Arkadaşlar XFX SWFT RX 6700 XT kullanıyorum üstündeki Switch sağda iken 0 RPM açabiliyorum ama sola çekince 0 RPM gözükmüyor. Boşta 1400 RPM dönüyor nasıl açabilirim 0 RPM?

Yardımcı olacak yok mu?

4RP/F=m.a.7dir bunu veren RPM açmak için drigger. Xa yapmanız gerek yani BIOS'tan 8RPM yapıp RAM belleğinizi arttırmanız gerek 3600 MHz yapıp 90.2 = m. A. F. Delta X yapıp ayarı açın çözüldü işaretlerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı