Arkadaşlar yeni XFX SWFT RX 6700 XT aldım. Kutusu aldığım sitedekiyle farklı. Orijinal mi? Şimdiden teşekkürler.
Ne yapayım hocam anlayamadım. İade mi edeyim. Kabul ederler mi?Ürün orijinal Swift yazsa da arkasında tam emin olamadım muhtemelen sadece ismi farklı. Kontrol edin bence ne olur ne olmaz.
Bu sebepten kesinlikle iadeyi kabul etmezler.Ne yapayım hocam anlayamadım. İade mi edeyim. Kabul ederler mi?
Ürünü sisteme taktığımda aldığım XFX SWFT RX 6700 XT olduğunu nasıl anlayabilirim?Bu sebepten kesinlikle iadeyi kabul etmezler.
Sadece kutusu farklı ve arkadaşın dediği gibi Swft 319 ise hiçbir sorun olmadan kullanabilirsin. Kartın tam markasını GPU-Z göstermesi lazım olmazsa XFX’in yazılımından görürsün.Ne yapayım hocam anlayamadım. İade mi edeyim. Kabul ederler mi?
Ürünün fotoğrafı var mı?Ürünü sisteme taktığımda aldığım XFX SWFT RX 6700 XT olduğunu nasıl anlayabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.