Lüfer
Kilopat
Fiyat model yer neresi?
No bırakın wpden yazıym hocam detayları.
Fiyat model yer neresi?
Duruyor mu?
@Lexaaa ve @Pxn, @Lüfer adlı kullanıcının dolandırıcı olduğuna dair şikayet aldık. Alışveriş içerisindeyseniz bilginiz olsun.
Telefon alışverişinde dolandırıldıktan sonra ne yapılmalı?
İkinci el telefon alacaktım. Technopat'tan şu konuyu açmıştım. Alıcı: Samsung Galaxy S20 FE Numarasını gönderdi ben de Wp'den iletişime geçtim. Mesajları bu şekilde. Parayı T.C. Kimlik yontemiyle bıreysel ödeme olarak attım. Sonrasında kargo ile ilgili fotoğraflarını atacağını söyledi...www.technopat.net
@Lexaaa ve @Pxn, @Lüfer adlı kullanıcının dolandırıcı olduğuna dair şikayet aldık. Alışveriş içerisindeyseniz bilginiz olsun.
Telefon alışverişinde dolandırıldıktan sonra ne yapılmalı?
İkinci el telefon alacaktım. Technopat'tan şu konuyu açmıştım. Alıcı: Samsung Galaxy S20 FE Numarasını gönderdi ben de Wp'den iletişime geçtim. Mesajları bu şekilde. Parayı T.C. Kimlik yontemiyle bıreysel ödeme olarak attım. Sonrasında kargo ile ilgili fotoğraflarını atacağını söyledi...www.technopat.net
Hocam merhaba, satıldı mı?Kart hediye geldi. 2 ay oyun oynadım 6 aydır kutusunda duruyor kutusu var. Garanti fatura yok güvenlik etiketi üzerindedir mining geçmişi yoktur.
Neden bu fiyata koydum?
Termal değerlerinden hotspot sıcaklığı yüksek bu yüzden bin TL düşürdüm normal kartlar piyasada 10-11k arası satılıyor.
10 dakika FurMark testinde ise hava akışı pek iyi olmayan kapalı kasada 80 derece 110 derece hotspot.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.