Satıldı XFX Swift RX 6700 XT

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok merak ettiğimden soruyorum ticaret sırasında gerçek isminizi vermenizden kaynaklı ne gibi bir olumsuz deneyim yaşadınız?
Panel muhabbetleri sebebiyle çok fazla sorun yaşayan duydum ve gördüm Bundan dolayı aynı şeyin başıma gelmesini pek istemem bundan dolayı alışveriş öncesi iş ciddiye binmediği sürece gerçek ismimi olabildiğince vermeme taraftarıyım, eğer iş ciddiye binerde anlaşırsak veriyorum.

Arkadaşa WhatsApp'tan yazarak zaten telefon numaranızı vermişsiniz, panelden bakacak olsa isminizi aratmaktan daha kolay. Şu zamana kadar sayısız alışverişim olmuştur ne ismini vermesinden dolayı dolandırılan birini duydum ne de yaşadım. Gerçekten tuhaf.

Hocam direkt telefon numarasını verip ben ismimi vermedim diye arkadaş nasıl daha alışveriş yapmamayı tercih ettiyse benimki de ben iş ciddiye binmeden isim vermemeyi tercih ediyorsam benzer iş. Ben burada da spesifik olarak arkadaş güvenilir değil demiyorum ben kendi deneyimlere göre hareket ediyorum. Ben bu kartı sadece burada değil bir çok farklı yerde ilana koydum bundan doalyı her önüme gelene isim vermem. Stabil tek isim veriyorum olduda alışveriş ciddiye bindi yüz yüze görüşeceğiz ismimi veriyorum. Sanılmasın ki ben yalan söylüyorum ben konuşma başında kendi ismimi şimdilik vermeyi tercih etmediğimi iş ciddiye binerse vereceğimi alıcaya belirtiyorum burada bir aldatmaca yok.

Telefon numarasını verdim ama dediğim gibi isim vermiyorum, prensip meselesi.

Onun haricinde lütfen konu daha fazla kirlenmesin olay kart satıştan çok niye isim verdin vermedine dönüyor ve bu biraz rahatsız edici olmaya başladı. Kart hakkında bir sorunuz varsa hay hay buyrun cevaplarım ama arıtk arkadaş ile aramızdaki muhabbeti soracaksanız lütfen sonlansın.

Örnek bir deneyimimi yazayım mesela, eskiden bir adet 1660 satıyordum ''forum dışına satıldı kart'' sarı sitede insanlar arayıp isim soruyor. Ben de vermiyorum durduk yere neden direkt isim veya telefon numarası soruyor? Böyle çok fazla mesaj gelince bende sorana o günden beri belirlediğim ''Nikel'' ismini veriyorum. Artık kural haline getirdiğim bir durumdur ben de karşı tarafa güvenirsem gerçek ismimi söylüyorum.

Birisi barı yalanda da olsa sorsaydı . 400 kişinin bakması 1 kişinin sorması kötü duruyor .

Son düzenleme:
Hala satılık mı?

Evet ancak şu an istediğiniz testleri yapma imkanım ne yazık ki yok gün içerisinde elime işlemci soğutucum ulaşınca istediğiniz testleri buraya veya vereceğiniz bir iletişim adresine yükleyebilirim.

Sorun değil DC var mı? Wp numaramı ileteyim oradan.

evet var ismim firfirik

telefon numaranızı vermenize gerek yok discord üzerinde de atabilirim.

Bu kart forumda 5-10 sayfa mesajı olan sisteme dönecek gibi hayırlısı.

Forum dışına satıldı gibi duruyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…