Panel muhabbetleri sebebiyle çok fazla sorun yaşayan duydum ve gördümÇok merak ettiğimden soruyorum ticaret sırasında gerçek isminizi vermenizden kaynaklı ne gibi bir olumsuz deneyim yaşadınız?
Panel muhabbetleri sebebiyle çok fazla sorun yaşayan duydum ve gördümÇok merak ettiğimden soruyorum ticaret sırasında gerçek isminizi vermenizden kaynaklı ne gibi bir olumsuz deneyim yaşadınız?
Hocam direkt telefon numarasını verip ben ismimi vermedim diye arkadaş nasıl daha alışveriş yapmamayı tercih ettiyse benimki de ben iş ciddiye binmeden isim vermemeyi tercih ediyorsam benzer iş. Ben burada da spesifik olarak arkadaş güvenilir değil demiyorum ben kendi deneyimlere göre hareket ediyorum. Ben bu kartı sadece burada değil bir çok farklı yerde ilana koydum bundan doalyı her önüme gelene isim vermem. Stabil tek isim veriyorum olduda alışveriş ciddiye bindi yüz yüze görüşeceğiz ismimi veriyorum. Sanılmasın ki ben yalan söylüyorum ben konuşma başında kendi ismimi şimdilik vermeyi tercih etmediğimi iş ciddiye binerse vereceğimi alıcaya belirtiyorum burada bir aldatmaca yok.Arkadaşa WhatsApp'tan yazarak zaten telefon numaranızı vermişsiniz, panelden bakacak olsa isminizi aratmaktan daha kolay. Şu zamana kadar sayısız alışverişim olmuştur ne ismini vermesinden dolayı dolandırılan birini duydum ne de yaşadım. Gerçekten tuhaf.
Hala satılık mı?Kutusu duruyor ancak garantisi bitik durumdadır.
Aktif olarak kullandığım için net görseller çekemedim ancak isteyen kişilere özelden Furmak ve OCCT üzerinden VRAM vb. istediği testleri yapıp atabilirim.
RX 6800 veya 6800XT modeline geçmek istediğim için satıyorum.
İstanbul içi elden satma niyetindeyim.
Fiyat: 7000 TL
evet ancak şu an istediğiniz testleri yapma imkanım ne yazık ki yok gün içerisinde elime işlemci soğutucum ulaşınca istediğiniz testleri buraya veya vereceğiniz bir iletişim adresine yükleyebilirim.Hala satılık mı?
Evet ancak şu an istediğiniz testleri yapma imkanım ne yazık ki yok gün içerisinde elime işlemci soğutucum ulaşınca istediğiniz testleri buraya veya vereceğiniz bir iletişim adresine yükleyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.