XFX Swift RX6700 76 dereceleri görüyor

Sana tavsiyem MSI Afterburner programını indirip fan hızını manuel yaparak test yapman olur. Böylelikle sorunun fan hızından mı yoksa başka bir sebepten mi olduğunu anlarsın.
Hocam 15 dk lık bir test yaptım kart 2. dakikda 80 derceyi görüyor ve 15.dakikya kadar 80 derece kalıyor. 1 saat daha yapsam yine 80 derece kalıcak. Furmarkta fanlarımın yüzde 50 hızda döndüğü söyleniyor. tam yükte yüzde 50 düşük değil mi nasıl ayarlıyacağım.

Kartı alalı 1 hafta oldu bilgisayarıda 1 hafta önce topladım. Kart yeni alındı ama tam yük altında 80 dereceyi görüyor. Daha 80+ dereceyi çıktığını görmedim ve çoğunlukla 70 - 76 arası çalışıyor ama havalarda soğumaya başladı ve bu değer bana yüksek geliyor. Diğer 6700 XTlerin FurMark'ta 60 derecelerde yüzdüğünü görünce endişenelendiriyor. FurMark'ta 2 dakika 80 derece XFX Swift modeli için fazla mı? Öncelikle evet kasanın hava akımı iyi kapağı açıkta denedim sonuç çok değişmedi. Undervolta önermeyin.
çok fazla bende rx6750xt tuf dual var kart en fazla oyunda 65 gördü oda çok sıcak zamanlarda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı