Manuel fan ayarı yaparsanız o kısmında sıcaklıkları düşecektir. Bağlantı yeri için kritik değer 110 derece diye biliyorum. O dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yok. Bu fiyat bandında en iyi model xfx ama dediğim gibi saçma bir vbios ayarlanmış neredeyse tüm kartlarına. Sessiz çalışsın diye ısınmasına müsade etmişler gibi olmuş.
Manuel fan ayarı yaparsanız o kısmında sıcaklıkları düşecektir. Bağlantı yeri için kritik değer 110 derece diye biliyorum. O dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yok. Bu fiyat bandında en iyi model XFX ama dediğim gibi saçma bir VBIOS ayarlanmış neredeyse tüm kartlarına. Sessiz çalışsın diye ısınmasına müsaade etmişler gibi olmuş.
Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. 3 slotluk soğutucu çok kötü değildir herhalde. Zaten fan ayarı çok düşük olduğu için biraz arttırsanız bile rahatsız etmez oda yeterli gelir. Duruma göre hiç ellemeden de kullanabilirsiniz tehliklei derecelere çıkmaz zaten.
Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. 3 slotluk soğutucu çok kötü değildir herhalde. Zaten fan ayarı çok düşük olduğu için biraz arttırsanız bile rahatsız etmez oda yeterli gelir. Duruma göre hiç ellemeden de kullanabilirsiniz tehliklei derecelere çıkmaz zaten.