XFX'de Quick ve Merc arasındaki fiyat farkı neden fazla?

Manuel fan ayarı yaparsanız o kısmında sıcaklıkları düşecektir. Bağlantı yeri için kritik değer 110 derece diye biliyorum. O dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yok. Bu fiyat bandında en iyi model xfx ama dediğim gibi saçma bir vbios ayarlanmış neredeyse tüm kartlarına. Sessiz çalışsın diye ısınmasına müsade etmişler gibi olmuş.

Başka önerebileceğiniz 7.000 TL'yi geçmeyecek kart var mı?

Manuel fan ayarı yaparsanız o kısmında sıcaklıkları düşecektir. Bağlantı yeri için kritik değer 110 derece diye biliyorum. O dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yok. Bu fiyat bandında en iyi model XFX ama dediğim gibi saçma bir VBIOS ayarlanmış neredeyse tüm kartlarına. Sessiz çalışsın diye ısınmasına müsaade etmişler gibi olmuş.

Camını kapalı kullansam kasanın fanı yükseltsem çok ses olmaz herhalde :D.

Başka önerebileceğiniz 7.000 TL'yi geçmeyecek kart var mı?

Camını kapalı kullansam kasanın fanı yükseltsem çok ses olmaz herhalde :D.
Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. 3 slotluk soğutucu çok kötü değildir herhalde. Zaten fan ayarı çok düşük olduğu için biraz arttırsanız bile rahatsız etmez oda yeterli gelir. Duruma göre hiç ellemeden de kullanabilirsiniz tehliklei derecelere çıkmaz zaten.

Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. 3 slotluk soğutucu çok kötü değildir herhalde. Zaten fan ayarı çok düşük olduğu için biraz arttırsanız bile rahatsız etmez oda yeterli gelir. Duruma göre hiç ellemeden de kullanabilirsiniz tehliklei derecelere çıkmaz zaten.

O zaman XFX RX 6600 XT devam. İyi geceler teşekkür ederim. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı