XG2405 monitör çerçevesinde ölü piksel gibi cisim

RAMOEY

Centipat
Öncelikle Selamun aleyküm bayanlar ben Vatan Bilgisayar'dan 24.03.2020 tarihinde ViewSonic XG2405 monitör aldım monitörümde ilk günler bir şey yoktu darbe almamasına ragmen çerçevesinde sadece güneşte belli olan bir ölü piksel vb bir cisim olustu ben bunu anlamlandıramadım aramızda yardım edıcek varsa cok sevınırım.

Dosya Ekleri

• IMG_20200402150526.jpg
    IMG_20200402150526.jpg
    822,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200402150922.jpg
    IMG_20200402150922.jpg
    570,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamun aleyküm bayanlar ben Vatan Bilgisayar'dan 24.03.2020 tarihinde ViewSonic XG2405 monitör aldım monitörümde ilk günler bir şey yoktu darbe almamasına ragmen çerçevesinde sadece güneşte belli olan bir ölü piksel vb bir cisim olustu ben bunu anlamlandıramadım aramızda yardım edıcek varsa cok sevınırım.

Ölü piksele benzetemedim sanki çerçevede olan oluşan bir şey.

Son düzenleme:
Diyorlar Vatan Bilgisayar merkeze yollanacak orada kontrol edilip servise versem mi güneşe bakmayınca belli olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyorlar Vatan Bilgisayar merkeze yollanacak orada kontrol edilip servise versem mi güneşe bakmayınca belli olmuyor.

Hocam o çerçevenin üzerinde duruyor sanırım resim gördüğüm kadarıyla. Hocam test eder misin beyaz veya siyah resim açarak bakın ölü piksel var mı diye.

Son düzenleme:
Hocam bakıyorum ölü piksel testinde hiçbir şey ekranda bir tane ölü piksel yok ama o siyah çerçeve içinde ondan var üstünde de 2 tane var altında da ben anlam veremedim kondansetor gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı