Satılık Xiagmatek 500W Modüler PSU ( Güç Kaynağı )

FNS291

Hectopat
Daha fazla  
Vatan bilgisayardan 22.02.2015 ( 3 Aylık ) tarihinde satın aldım. Modüler, +80 sertifikası olan bir güç
kaynağıdır. Şu an hala kullanmaktayım. Satma nedenim sistem yüke bindiğinde güç kaynağı yeterli gelmiyor ve oyun oynayamıyorum, mekanik klavye satın aldım mekanik klavye çalışmıyor. 700W almayı planlıyorum bu yüzden satıyorum.
Kutusu,faturası,garantisi tüm kabloları sorunsuz ve eksiksiz her şeyi duruyor. İçi açılmadı sadece bilgisayara takmak dışında bir şey yapmadım. Hiçbir sorunu arızası çiziği eksiği yok. Satın alan kişiye tozlarını temizleyip kutulayıp vereceğim. Sadece İstanbul içinde elden satış olabilir.( Kargoya vermem.) Satın alacak kişi yanımda deneyip alabilir daha sonra bozuldu geri iade al vb. beni ilgilendirmez. Şu an çatır çutur çalışmakta.

Üretici linki : XIGMATEK - PRODUCT
Satın aldığım yerdeki linki : XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Linkteki fotoğraflardan bir farkı yok eğer isteyen olursa fotoğraflarını atabilirim.
Daha önce Technopat'ta bir alışverişim oldu onuda @Silinen üye'den mouse almıştım.
Fiyat : 100TL
İletişim : 532 606 03 39 ( Ararsanız açamam whatsapp veya mesaj atabilirsiniz.)
İletişim : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008948286576

İlan güncel..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı