rhythmmm Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 57 8 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar annem boyun fıtığı. Telefonla konuşunca boynu ağrıdığı için Bluetooth kulaklık alacağım ona. Telefonu iPhone 8 AirPods'lar çok pahalı. Xiaomi'nin kulaklığını buldum araştırırken, uyum sorunu çıkar mı acaba, kullanabilir miyiz sorunsuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2019
Arkadaşlar annem boyun fıtığı. Telefonla konuşunca boynu ağrıdığı için Bluetooth kulaklık alacağım ona. Telefonu iPhone 8 AirPods'lar çok pahalı. Xiaomi'nin kulaklığını buldum araştırırken, uyum sorunu çıkar mı acaba, kullanabilir miyiz sorunsuz?
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2019 #2 iOS uyumlu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Ekim 2019 #3 Bluetooth yani uyumlu elbette. Ancak bu kulaklıklar telefon görüşmesi için yeterli mikrofona sahip değil. Artı 0 Eksi
Bluetooth yani uyumlu elbette. Ancak bu kulaklıklar telefon görüşmesi için yeterli mikrofona sahip değil.
KS KS rhythmmm Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 57 8 Ekim 2019 #4 Akif dedi: Bluetooth yani uyumlu elbette. Ancak bu kulaklıklar telefon görüşmesi için yeterli mikrofona sahip değil. Genişletmek için tıkla... Hadi ya çok mu yetersiz? Karşıya ses hiç mi gitmiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Akif dedi: Bluetooth yani uyumlu elbette. Ancak bu kulaklıklar telefon görüşmesi için yeterli mikrofona sahip değil. Genişletmek için tıkla... Hadi ya çok mu yetersiz? Karşıya ses hiç mi gitmiyor?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Ekim 2019 #5 Çevre gürültüsünü çok aldığından şikayetçi tüm kullanıcılar. Artı 0 Eksi
KS KS rhythmmm Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 57 9 Ekim 2019 #6 Akif dedi: Çevre gürültüsünü çok aldığından şikayetçi tüm kullanıcılar. Genişletmek için tıkla... annem ev hanimi hep ev içinde olacagindan sorun olacagini sanmiyorum tesekkur ediyorum hocam cevaplar icin eyvallah Artı 0 Eksi
Akif dedi: Çevre gürültüsünü çok aldığından şikayetçi tüm kullanıcılar. Genişletmek için tıkla... annem ev hanimi hep ev içinde olacagindan sorun olacagini sanmiyorum tesekkur ediyorum hocam cevaplar icin eyvallah