Xiamoi Mi Note 7 mi Xiaomi Mi 8 mi?

LaraInHell

Hectopat
Xiaomi Redmi Note 7 henüz ülkemizde çoğu yerde yok ama yaza kadar gelir diye düşünüyorum. Bütçem 2000-3000 TL. 3500'e kadar zorlayabilirim.

Yazın telefon almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi bir seçim olur? Ya da bu fiyat bandında önereceğiniz telefonlar nelerdir?

Düzeltme: Başlıkta Ximaoi yazmışım, Xiaomi olacak orası. Mi Note 7 değil bir de Redmi Note 7 olacak. Moderatör arkadaşa dipnot olarak düşmüştüm ama düzeltme olmamış.:) Kusura bakmayın arkadaşlar benim hatam.

Son düzenleme:
Bence Huawei Mate 20 Lite alın, arkadaşım almış, çok beğendim. 5 yıl önce sorsalar hiç aklıma gelmezdi bu markanın buralara geleceğini. :)
Huawei telefonlarda tek ön yargım bokeh efektinde yardımcı olan ikinci kameranın genelde 2 mp olması. Onun düşük olması bokeh kalitesini etkiler mi?

Huawei telefonlarda tek ön yargım bokeh efektinde yardımcı olan ikinci kameranın genelde 2 mp olması. Onun düşük olması bokeh kalitesini etkiler mi?
Telefonu kullanamdığımdan dolayı pek bir bilgim yok onunla ilgili, iPhone 5S kullanıyorum ben hâlâ. :ROFL: Arkadaşıma sorarım ama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı