Xiaomi 11t 2023'te alınır mı?

Evet muhtemelen MIUI 14 ve Android 13'ü de alacak daha sonrasında hiçbir büyük güncelleme almayacak. MIUI 14'ten sonra da 1 sene güvenlik güncellemesi alır daha da almaz.
Tamam da azmış gibi konuşuyorsunuz 😅 3 büyük güncelleme diyoruz. Android camiası maks bu kadar yazılım desteği veriyor zaten. Tabii yine dediğim gibi bu telefon özelinde konuşmuyorum çünkü 2021 çıkışı dediğiniz gibi.

Uzun süreli kullanım için mantıklı değil hocam. Çünkü telefon nispeten eski ve Xiaomi'nin de güncelleme desteğini yeni cihazlar da bile uzun sürdürmediğini biliyoruz. Yani en baba 1 yıl daha Android ve MIUI güncellemesi alır.

Yani 1 yıl sonra güncelleme almaması artık eskidiği anlamına mı geliyor? Uzun süreli kullanımda neden mantıklı değil anlamadım. Ben 2019'da çıkan Galaxy A20S'i hala kullanıyorum ve memnunum. Bu telefon bile 4 yıl kullanıldıysa 11t daha uzun süre kullanılmaz mı?

Yani 1 yıl sonra güncelleme almaması artık eskidiği anlamına mı geliyor? Uzun süreli kullanımda neden mantıklı değil anlamadım. Ben 2019'da çıkan Galaxy A20S'i hala kullanıyorum ve memnunum. Bu telefon bile 4 yıl kullanıldıysa 11t daha uzun süre kullanılmaz mı?
Evet tabii ki de eskidiği anlamına geliyor. Günümüzde artık Yazılım Desteği her şey demek. 11T'ye vereceğin paraya gidip A73 5G alırsan daha karlı çıkarsın. Hem Samsung 2022'den itibaren çıkan A ve S serisi telefonlarına 4 sene boyunca OneUI ve Android güncellemesi vereceğini garantiledi.

Kullanımınıza bağlı değişir. Günlük işlerini yapan normal bir kullanıcı iseniz ve ağır oyunlar oynamıyorsanız bu performansta bir telefon muhtemelen 3-4 sene götürecektir. Ancak diğer arkadaşın da belirttiği gibi güncelleme desteği daha uzun olan telefon alırsanız ömür açısından çok daha avantajlı olursunuz. Yoksa 11T bir süre sonra tamamen yavaşlayıp kullanılmaz hale gelecek değil. Ben de GM8'i 4 yıl kullandım.

Bu arada 1 yılı kaldı değil. 1 sürüm kaldı. MIUI 13 gelmek üzre 11T'ye. En son 14'ü alacaktır muhtemelen.

Merhaba, Xiaomi 11t almak istiyorum, 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum ama 2021'de çıkan bir telefonu almam mantıklı olur mu daha yeni bir telefon mu almalıyım? Bir de fiyatı düşmeye başladı kimse almadığı için mi? Telefonun özellikleri çok iyi, fiyatı neden düşüyor? Almak mantıklı mı sizce?
Sıfır fiyatı yüksek çünkü. Yurt dışı alınabilir. Yurtiçi olarak alınmaz. Yerine S21 FE ve ya S20 FE bakabilirsiniz.

Kullanımınıza bağlı değişir. Günlük işlerini yapan normal bir kullanıcı iseniz ve ağır oyunlar oynamıyorsanız bu performansta bir telefon muhtemelen 3-4 sene götürecektir. Ancak diğer arkadaşın da belirttiği gibi güncelleme desteği daha uzun olan telefon alırsanız ömür açısından çok daha avantajlı olursunuz. Yoksa 11t bir süre sonra tamamen yavaşlayıp kullanılmaz hale gelecek değil. Ben de GM8'i 4 yıl kullandım.

Bu arada 1 yılı kaldı değil. 1 sürüm kaldı. MIUI 13 gelmek üzere 11T'ye. En son 14'ü alacaktır muhtemelen.

Oyun için almayacağım ama çok ağır olmayan oyunlar da oynamak istiyorum. Alsam pişman olur muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı