Çözüldü Xiaomi 11T Pro direnç atıldıktan sonra güncelleme atılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NEOxS

Decapat
11 t Pro direnç attık ve attıktan 2 hafta sonra güncelleme geldi. Güncelleme yaparasam imeil silinir mi?

DurumBu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir

Marka/ModelÜretici: ASUSTek Computer Inc, Pazar Adı: ASUS ZenFone 5 A501CG, Marka:ASUS, Model Bilgileri: ASUS_T00J-D

Çözüm
11 t Pro direnç attık ve attıktan 2 hafta sonra güncelleme geldi. Güncelleme yaparasam imeil silinir mi?

Marka/ModelÜretici: ASUSTek Computer Inc, Pazar Adı: ASUS ZenFone 5 A501CG, Marka:ASUS, Model Bilgileri: ASUS_T00J-D
Normalde 11T Pro’da güncelleme ile IMEI gitmez ancak cihazının IMEI’sı gitmiş şu anda.

IMEI’yı doğru sorguladığına emin misin?

Normalde 11T Pro’da güncelleme ile IMEI gitmez ancak cihazının IMEI’sı gitmiş şu anda.

IMEI’yı doğru sorguladığına emin misin?

Çözüm
Birde imeil 2 var Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI

Marka/Model
Marka: GENERAL MOBILE Model Bilgileri: GM 5 PLUS
Herhangi bir sorun yok. Güncelleme yapabilirsiniz cihazda.

Yüksek ihtimalle IMEI gitmez.

TWRP falandı herhalde unuttum bende şimdiye kadar 12 13 tane ROM attım 🤣

Biliyor musunuz bunu kime sorsam cevap alamadım. Sizden rica etsem nasıl olabiceğini hatırlamaya çalılıp birazcık araştırıp dönebilir misiniz? Çünkü ben nasıl araştırmam gerektiğini de tam bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı