Xiaomi 11T Pro yurt dışı 9500 TL'ye alınır mı?

Bölgeye göre fiyatlar değişiyor ona göre fiyatları yazman bizim için daha iyi.

Kamera önemliyse K40 Gaming alma. Donanım olarak güçlü bir model.
Hocam şuan 7000 ₺'ye Mi 11T var veya 8000 ₺'ye Oneplus 9 (abd model) var gözüme kestirdiğim. Sizce oneplus alınır mı bu paraya? IMEI hazır kayıtlı ve silinmiyormuş güncelleme olsa da. (ikisi de 8/128 gb)

Hocam şuan 7000 ₺'ye Mi 11T var veya 8000 ₺'ye Oneplus 9 (abd model) var gözüme kestirdiğim. Sizce oneplus alınır mı bu paraya? IMEI hazır kayıtlı ve silinmiyormuş güncelleme olsa da.
Oneplus 9 serisi imei atilanlar arasinda favori. Bu yuzden fiyatlari olmasi gerekenden fazla.
Mi 11T icin de attiklari imei saglikli olmuyor haberin olsun.

Oneplus 9 serisi imei atilanlar arasinda favori. Bu yuzden fiyatlari olmasi gerekenden fazla.
Mi 11T icin de attiklari imei saglikli olmuyor haberin olsun.
Evet hocam ben de imeiden çekiniyorum açıkçası, sizce alınabilecek daha makul bir cihaz var mı bu ücretle? Yoksa OP9 yeterli midir?

OnePlus 9 çok daha iyi bir model.
8K ücret iyi mi hocam peki sıfır cihaz için?

Bu arada çok teşekkür ederim size ve yanıt veren herkese.

Evet hocam ben de imeiden çekiniyorum açıkçası, sizce alınabilecek daha makul bir cihaz var mı bu ücretle? Yoksa OP9 yeterli midir?

Ben de 11t yerine Oneplus 9 tercih ederdim. İyi bir telefon. Fiyat da fena değilmiş.

Evet hocam ben de IMEI'den çekiniyorum açıkçası, sizce alınabilecek daha makul bir cihaz var mı bu ücretle? Yoksa OP9 yeterli midir?

OnePlus 9 yerine Pro olanı varsa onu almanızı tavsiye ederim. OP 9'da iyi cihaz ama OnePlus 9 Pro modeli özellikleriyle daha da iyi ve ön planda diye düşünüyorum. Yine de tercih sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı